Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem unalmas még nektek ez a...

Nem unalmas még nektek ez a sok "Lányok/fiúk ismerkedni? " kérdés? Komolyan, engem rohadtul idegesít

Figyelt kérdés
-.-"

2015. márc. 21. 10:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
engem meg te idegesitesz
2015. márc. 21. 10:47
 2/11 anonim ***** válasza:
Miért gond ez, hogy valaki szeretne ismerkedni?
2015. márc. 21. 10:47
 3/11 A kérdező kommentje:
Mert semmi értelme itt ismerkedni
2015. márc. 21. 10:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha én vezetném ezt a gyakorikérdések oldalt, tuti, hogy csinálnék hozzá valami anonim chatet.
2015. márc. 21. 10:55
 5/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. Pont ugyan olyan jó az oldal az ismerkedésre, mint akár egy társkereső oldal. Mert nyilván sokkal jobb neten ismerkedni és sokkal több értelme van a dolognak, mint élőben szenvedni.
2015. márc. 21. 11:15
 6/11 A kérdező kommentje:
Tényleg #5?? És amikor kiderül,hogy 200 km-re laktok egymástól? Akkor is olyan jó?
2015. márc. 21. 11:18
 7/11 anonim ***** válasza:
6: Akkor legalább beszélgettem egy jót. De legalább beszélgettem. Élőben történő ismerkedés során erre esélyem sincsen, nem azért, mert félek odamenni, hanem azért, mert alacsony vagyok és ronda, szóval a lányok egyből elküldenek. Neten legalább el lehet dumálgatni addig, amíg nem látnak rólam képet. Szóval egyértelműen a netes ismerkedést tartom jobbnak.
2015. márc. 21. 11:21
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem, mert nem foglalkozom vele. Meg minek idegeskedjek ezen, az ő dolguk mit tesznek vagy nem.

Ha megakarják megtudják oldani a találkozást, ez már csak azon a két emberen múlik.

2015. márc. 21. 11:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Engem is rohadtul idegesít.
2015. márc. 21. 11:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem azt,hogy valaki hol lakik,meg hány éves és ilyen alapvető dolgokat a beszélgetés kezdetén tisztázni kell,és akkor nincs probléma.

Mellesleg én is beszélgettem már innen néhány emberrel,nem ismerkedési céllal,mert kapcsolatom van, de van,hogy egy kérdésre adott válasz miatt írnak,aztán tök jól elbeszélgetünk.

Szóval ha ismerkedés lenne a célom,akkor sem lenne lehetetlen itt normális emberrel társalogni,megismerkedni személyesen.

Amúgy meg sose tudhatod,hogy egyszer nem fogsz-e rászorulni arra,hogy itt ismerkedj.

Ja es törődj a magad dolgával inkább.

2015. márc. 21. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!