Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tesomnak gyereke van, es most...

Tesomnak gyereke van, es most minden rola szol. Jogosan idegesit?

Figyelt kérdés
Mielott megkapom, nem irigykedem, vagy ilyesmi. Kiakaszt, hogy mindenkire raakaszkodik. Siman felhiv hajnalok hajnalan hogy segitseg kell neki egy receltben pl. mert o a gyerek miatt csak akkor tud telefonalni. Ha atjon(en meg a szuleimmel lakom), 3 perc alatt kupi van, a gyerek szetpakol mindent, noverem szetdobalja a pelenkazotaskat, a a jatekokat, minden. Etetni kell, figyelni kell ra, az egesz eletnek meg kell allnia es csak oket korulugralni mert o hulla es jajderosszneki. Siman elokapja a melleit apa elott, vendeg elott, a kanepen pelenkazza at, mert o most anyuka es ez igy oke. Mindenki hagyjon ott csapot papott, mert neki elfogyott a kenyere, teje otthon es jaj a gyerek. Meg en vagyok a nem megerto, hogy nem jovok el az egyetemrol, hogy tejet vigyek neki. Szuleimet is farasztjak de ok szeretnek unokazni.
2016. ápr. 11. 12:19
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
75%

13:03- ezen a vitamin dolgon jót nevettem :D mintha valami halálos betegséggel küzdene :D istenem... :D

-de tényleg, vannak ilyen emberek. Nem kapnak elég figyelmet, aztán valahogy így próbálják megszerezni maguknak. Csak durva belegondolni milyen lehet a lelkiviláguk... :O kicsit sajnálom őket. Mélyen gyökerező probléma ám ez-amúgy a gyereknek sem lesz jó, ha őt sztárolják majd folyamatosan- önértékelési problémák lesznek bőven. Bár azt vettem észre, hogy első körben itt inkább az anyára irányuló figyelem a fontos, nem a gyerek. Hogy "ő mennyit szenved"-de ha ezt valaki így éli meg, hogy neki "milyen" rossz, az egy normális dolog??!- tényleg erről szól az anyaság, hogy versenyzünk ki szív nagyobbat?! eszem megáll.

ÁÁ, ez senkinek nem jó. Az emberek manapság túl sokat foglalkoznak magukkal, mire gyereket vállnak, utána is elvárják, hogy ők legyen a fontosak. :( ez van

2016. ápr. 11. 13:13
 12/61 A kérdező kommentje:
8! Hajnali fel 5-kor hivott, mert nem tudott visszaaludni es gondolta foz addig.
2016. ápr. 11. 13:15
 13/61 anonim ***** válasza:
92%
Ez egyenesen parasztság! fél 5-kor senkit nem hívunk fel, maximum a mentősöket, rendőrséget és tűzoltókat.
2016. ápr. 11. 13:21
 14/61 anonim ***** válasza:
84%

mond meg a noverednek hogy rajta kivul meg tobb millio kisbabas anyuka van akik nem szolgaltatjak igy ki magukat.

ebbe a legrosszabb hogy megszokja es onnantol ugy probal csicskaztatni ahogy kedve tartja.

a draga ferje nem tudna bevasarolni? vagy annak is letorik a korme?

2016. ápr. 11. 13:26
 15/61 A kérdező kommentje:
A ferje megallas nelkul dolgozik. Alig latjuk. En elhiszem hogy uj a szitu, meg nehez. De ez neken sok. Raadasul en se tudtam mar visszaaludni a hivasa utan.
2016. ápr. 11. 13:28
 16/61 anonim ***** válasza:
43%

Akkor nem lehet, hogy csak nagyon magányos? és azért hív téged is ilyen lehetetlen időpontokban, nincs párkapcsolati problémája?

Nem védem őt, de lehet, hogy beszélgetned kéne vele, más is lehet a háttérben így szülés után (depi és társai). Menj el vele valahova kettesben, teázni sétálni, beszéljetek. Te tudnál rajta segíteni.

2016. ápr. 11. 13:33
 17/61 acelsziv ***** válasza:
79%

Amit leírtál az jogosan idegesít. De mi a k. anyjának vállal gyereket ha aztán nem bírja? Vagy ha már bevállalta, akkor ne ugasson, hanem szorítsa össze a fogát és csinálja.

Mi lennem, ha senki rokon nem lenne a közelben? Felkötné magát? figyelemhiányos idióta a testvéred.

2016. ápr. 11. 13:35
 18/61 anonim ***** válasza:
71%
Én mindig repülőgép üzemmódba teszem a telefonomat éjszakára... Nem csak testvér hívhat, de lehet téves tárcsázás is, de akár facebook is csipoghat... Igazából oké parasztság akkor telefonálni, de az is hülye, akit akkor fel lehet hívni mikor aludni akar...
2016. ápr. 11. 13:36
 19/61 anonim ***** válasza:
14%

Van, ami jogos: egyetemről én se jönnék el tejért, vagy másért, amit éppen kitalál, ne hívogasson hajnalban. Bár kérdés, hogy neked mi a hajnal? Mert valakinek már a 7-8 óra is nagyon korán van, ami igazából nincs korán.

Van, ami nem jogos: persze, hogy körülöttük forog most minden, ez így természetes, a gyerekek kupit csinálnak, nem nagy dolog, utána össze lehet pakolni. Miért gáz, hogy apukád előtt szoptat? Hol pelenkázzon? A wc-ben?

2016. ápr. 11. 13:51
 20/61 anonim ***** válasza:
95%
küld el a testvéredet a fenébe mert nem te vagy a férje, tanulja meg egyedül elintézni a dolgokat, én anyám annó úgy nevelt engem 8 évesen+ az újszülött öcsémet, hogy apám a kanapén döglött mondván jaj nincs meló ezért anyám szinte mindent elvállalt és erre megkapta az uncsitesómat, hogy nevelje már ő egy kicsit,de persze a vele járó gyerektartást(és semmit) nem kapott.Mégis mindannyian élünk és virulunk és mindig mindent megkaptunk sőt próbált minden előadásunkra/eseményünkre elmenni pedig munka után tette...szóval a tesód nem kicsit el van kényeztetve
2016. ápr. 11. 13:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!