Tesomnak gyereke van, es most minden rola szol. Jogosan idegesit?
Az kimaradt, hogy bar nem vagyok josno, de a sajat tapasztalataim alapjan ez neked csak rosszabb lesz, amikor valamiert te fogsz kozeppontba kerulni. Peldaul hazassag, vagy szules miatt. Mert akkor total ki fog akadni azon, hogy nem korulotte forog a vilag! Peldaul, amikor mi hazasodtunk a ferjemmel, akkor a sogornom az eskuvo elotti egy evben egyszer sem kerdezte meg, hogy mi ujsag a szervezessel, hogy allunk, hanem folyton azon panaszkodott, hogy mi mennyire kicsesztunk vele, mert o 2 gyerekkel nem tud eljonni a lagzira es nem vesszuk ezt figyelembe, hogy ha egy ilyen fontos szemely, mint o, nem tud eljonni, akkor nem is lenne szabad eskuvot tartanunk! Vegul termeszetesen nem jott el es a polgari szertartas idejeben egyszer megcsorgette a ferjemet es azota is azon lovagol, hogy nem is banja, hogy nem tudott eljonni, mert mekkora bunkok vagyunk, hogy o gratulalni akart, de nem vettuk fel a telefont! Nem erti, nem is akarja megerteni, hogy eskuvon nem feltetlen tartja a zsebeben a volegeny a telefonjat es mikozben az anyakonyvvezeto beszel, nem is fogja felvenni!
Ez csak egy pelda a sok kozul, ami velem is megtortent. Szerintem ilyenekre szamithatsz te is a jovoben, amikor te leszel a figyelem kozeppontjaban es nem o.
az én sógorom neje, kezdte azzal, hogy a kolléganői elkezdtek szülni sorra és ő meg 40 felé haladt ezért elkapta a sógoromat(mondjuk megérdemelte) és felcsináltatta magát, ebben szerepet játszott az, hogy mi épp összeházasodtunk és sógor ettől látványosan szenvedett, hogy nincs középpontban, ezért megkérdezte apucit bevállalja e a gyereket :D ezután jött a látványos vitamin bevétel, hogy meg kell nézni(nem vicc KELL) a 3D-s felvételt amin még csak egy Alien látszik, mi ezt 5 perc után meguntuk ők még majd 1 óráig nézték. Ezután jött a jaj mit ehetek és mit nem, ezért nem lehetett a levesbe egy bizonyos fűszert tenni, mert az tiltó listán van :Damikor megszületett a baba akkor sem lett jobb egyre több napot lógatták a lábukat a nagyszülőknél és mindig akkor cseréltek látványosan pelust amikor ott voltunk(egy héten egyszer), persze párom többet jár haza és akkor nem szokta ezt csinálni.Utána jött az unszolás, hogy mi mikor fogunk végre csinálni, ja hogy nekünk még nem jön össze bezzeg nekik 2 hét alatt sikerült. Ha ajándékozunk valamit az bárányhimlős vagy kínai szar ami mérgező, szóval elvannak eresztve mert a picinek csak márkás játék jó.mindeközben a gyerek jobban kötődik a nagyszüleihez mert azok törődnek is vele és ritkán látja a kertet, mert az koszos, azért nem mehetett be nagy műsor közepette a homokozóba mert akkor piszkos lesz a játszó ruhája!:D és azóta ez megy, minden körül nagy feneket kerítenek és ha a másik ajánlani próbál valamit már le van harapva a feje, hisz "te még nem szültél honnan tudnád mit kell csinálni".
Viszont kérdező te is egy nagy hülye vagy, mert én éjjel kikapcsolom a mobilom és ha hazajön és visít a porszívó miatt csukd rá a szobád ajtaját és porszívóz tovább(akár mutass is be egyet).Ha látod hogy ő hív ne vedd fel és ha átjön és panaszkodik bármire közöld, hogy letojod és most bocsásson meg meg dolgod van, ennyi nem kell túlspilázni mivel az ilyenek utálják ha átnéznek rajtuk.bármit mond ő vagy a család kimért, nyugodt hangon közlöd, hogy téged ez nem érdekel, mert volt 2 éve hogy hozzászokjon a gyerekhez és tudtommal nem te szültél, ha olyan fárasztó a gyereknevelés adja bölcsibe. ennyi
08:41
Abszolút igazad van. Kérdező én megfogadnám a tanácsát a helyedben!
A nővéred nem hiszem, hogy sokat változik majd az évek alatt, de ahogy fentebb írták, várhatod majd, hogy ha esküvőd lesz, ha gyermeked születik, addig fog patáliázni, míg a nagyszülők kénytelenek lesznek Vele foglalkozni.
Ne csinálj lelkiismereti kérdést a porszívózásból (nekem ugyan fiútestvérem van, de ha nyafogni kezd 20-x éves létére hát elküldöm gondolkodni, mert velem ilyet nem csinálhat!-ahogy én is megtisztelem őt azzal, hogy nem hívom fel, hogy Te kéne ez meg az most azonnal!
Az ilyen csicskáztatást le kell építeni. Anyukádnak mutasd meg a híváslistát, hogy lássa mi van (éjszakai+egyetem) és, hogy neked CsAK azzal van a bajod, hogy a nővéred állati tiszteletlen veled és úgy érzed testvérként nem ezt érdemled, valamint, hogy így sosem lesz normális kapcsolatotok. Ha ezt így a szüleidnek elmondod, máshogy fogják látni (a legtöbb szülő félelme az, ha ők nem lesznek, Ti testvérek, hogyan jöttök ki egymással majd, hiszen nektek csak a másik marad, mint közeli rokon). Ezek után biztos vagyok benne, hogy a szüleid fogják a nővéredet igazgatni egy picit.
Ne hagyd magad! Hajrá
Igen, azt én sem értem, hogy az első éjjeli telefon után miért nem kapcsolta ki (halkította le) a kérdező következetesen minden este a telefonját.
Engem sosem hívogattak éjjel ismerősök, mégis amióta mobilom van, ezt teszem. Ugyanígy eszembe nem jutna iskolai előadás alatt felhangosítva tartani - ez az előadóval szemben nagy bunkóság.
Én pont azt vallom, hogy ha alkalmatlan időben hívok valakit mobilon, akkor ő legalább annyira hibás, hogy bekapcsolva (felhangosítva) hagyta a telefonját (azzal együtt, hogy sosem hívok éjjel senkit).
Engem mar az is kiakasztott, amikor az amúgy normalis ocsemek (3 gyerekkel) a sz.ros pelenkakat távozáskor ott hagytak az asztalon, földön, hogy majd mi eltakaritjuk utánuk. Miért is kene? Szerintem furkóság.
Par napon belül szülök, eddig sem rinyaltam, remelem, eztán sem fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!