Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Öcsém gépfüggő, mit lehetne...

Öcsém gépfüggő, mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
Hétvégente kb reggel 8-tól este 9-10ig ott ül,csak akkor áll fel,ha kajáért megy ki vagy wc-re.Hétköznaponként amint haza ér az az első dolga,hogy oda ül és estig ott ül. Én ezt nem bírom már elviselni és az a durva,hogy ha szólok akkor szüleim,főleg anyám elkezd rám terelni hogy nekem mik a hibáim és hogy ne szóljak bele ő hogy neveli a gyereket és,hogy miért utálom öcsémet....Rendesen elkezdenek velem ordibálni,szidni hogy ha meg említem,hogy gépezésen kívül mást is csinálhatna és ez egyáltalán nem normális 12 évesen egész életét ott töltenie.Persze öcsém is visítozni kezd ha azt mondom lépjen ki és anyámmal együtt mondogatják,hogy miért ututalomálom ennyire őt.Mit tehetnék?Ez már nagyon beteges.
2016. febr. 29. 12:31
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Erkölcsi támogatásra nem használjuk a szponzorál szót, bármennyire is vergődsz. Ahhoz gratulálok, hogy tudsz keresőt használni és nem, még nem próbáltam ki a fallout négyet, de lehet, hogy hétvégén megejtem, köszönöm, hogy emlékeztettél.
2016. márc. 2. 16:32
 32/33 anonim ***** válasza:

hívd el biciklizni,sétálni,focizni most már jönnek a jobb idők!

végső eset, húzd ki a netet :D

2016. márc. 18. 18:53
 33/33 anonim ***** válasza:
Majd pár év múlva rájön, hogy elcseszte a fiatalkorát...
2016. ápr. 13. 10:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!