Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nincs életem...

Mit tegyek, ha nincs életem és gépfüggő vagyok?

Figyelt kérdés
Mióta érettségi szünet van, semmit nem csinálok, csak felkelek, eszem, tanulok, gépezek, megint tanulok, este elmegyek futni, meg még gépezem. Egyszerűen hányok magamtól,nem csak most van így, de most rosszabb, mert már suli sincs, emberekkel sem találkozom. Senki nem jön el velem bulizni, mindenki kocsmába megy, én meg oda nem szeretek. 0 életem van, kb csak az boldogít, ha a géphez ülhetek. Sírni tudnék magamtól..van valaki hasonló helyzetben?
2012. jún. 2. 21:23
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
97%
Elmész futni? Há' milyen kocka vagy te?
2012. jún. 2. 21:24
 2/24 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és figyelek az alakomra..
2012. jún. 2. 21:25
 3/24 Matthew Shepherd válasza:
47%

Keress sürgősen egy srácot aki tetszik és kezdj el vele megismerkedni ... az ilyen kapcsolatok mindig kihoznak az ilyen elcseszett helyzetekből :)

17F

2012. jún. 2. 21:32
 4/24 anonim ***** válasza:
50%
Hány éves vagy?
2012. jún. 2. 21:34
 5/24 A kérdező kommentje:
De most nem akarok pasit, mert volt egy 2 éves kapcsolatom és bulizni akarok, meg csak flörtölgetni, szórakozni. Senki nem jön el velem, minden barátom vagy otthon punnyad, vagy inni jár csak és nincs egy normális társaságom. Utálom ezt az életet, mennék, de nincs kivel..annyira szánalmasnak érzem a helyzetet, még anyám is szánakozik rajtam.
2012. jún. 2. 21:35
 6/24 anonim ***** válasza:
90%
Üdv a klubban.Nekem sem valami nagy szám az életem.Én nem szeretek bulizni,a kocsmákért sem rajongok.Nincs túl sok barátom,haverom egy sem.Itthon ülök legtöbbször egyedül a szobámban mostanság,az utóbbi egy hónapban és gépezek.Már én is rosszul vagyok a gép látványától,mert minden nap ugyanaz fogad.Már nagyon várom,hogy véget érjenek a vizsgák,mert ez egy ritka sz@r időszak.Én el szoktam menni sétálni egyedül,vagy akár messzebbre is vásárolgatni,amikor jön a fizu,de egyébként sehová és már ezt is kezdem néha megunni.Jó lenne egy kis változatosság.
2012. jún. 2. 21:37
 7/24 anonim válasza:
86%
Velem ugyan ez volt tavaly nyáron. Napi 20 óra képezés. De komolyan nem túlzok. Alig aludtam. Csak függtem egész nap. Nekem már akkor is volt barátom de ő is nagyon nagy kocka volt. Azotta felhagytunk az egész napos gépezéssel. Biciklizni szoktunk nagyon sokat. Próbálm meg találni magadnak valami más elfoglaltsáot. pl én novellákat írok vagy rajzolok.
2012. jún. 2. 21:38
 8/24 anonim ***** válasza:
86%

Én is hasonló helyzetben vagyok.

Azzal a kivétellel, hogy én dolgozom, nem suliba járok.

Felkelek, munka, este gép és ennyi.

Senki nem jön velem bulizni, aki meg jönne az kocsmába, ahova én nem megyek..

És engem és leginkább csak a gép boldogít :((

20/L

2012. jún. 2. 21:38
 9/24 anonim ***** válasza:
82%
Van kutyusod? Esetleg elvihetnéd sétálni. Vagy főzhetnél esetleg. Én is most ilyen szakaszomban vagyok mint te, de azért el tudok rugaszkodni a géptől. Szóval nem vagy egyedül nyugi.
2012. jún. 2. 21:39
 10/24 anonim ***** válasza:
86%
Valami hasonló volt a helyzetem. Mentem volna bulizni, de nem volt kivel. Úgyhogy itthon punnyadtam. Aztán kicsit nyitottam, kerítettem pár programot magamnak, már nem érdekelt hogy egyedül kell mennem, és lám, előkerült pár régi ismerős, és új ismeretségek is lettek. Már van kivel menni bulizni. :)
2012. jún. 2. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!