Mit tegyek, ha nincs életem és gépfüggő vagyok?
Nincs már kutyám se, ősszel elütötte az autó..
Nem az, elfoglalom magam itthon, de utálok itthon lenni, mennék bulizni, felöltöznék csinosan, belevetném magam az éjszakába..vagy csak úgy sétálnék a belvárosban, plázáznék, beülnék kávézni..de senki nem jön velem, mert vagy nincs pénzük, vagy nincs kedvük, vagy akármi..én meg itthon töltöm az estéimet, nem tetszik ez az élet, de egyedül nem jó elmenni sehova.
Ugyan már gyerekek itt van ennyi jó fej ember elöttünk a gép s egyikőtök se akar beszélgetni? Na és ha együtt chatelnénk valami szobában? vagy privin vagy itt? Hátha ebből a 6-8 emberből valakik közel laknak egymáshoz s akkor Halleluja adtunk magunknak esélyt programokra embert találni! :) Ki mit szeret? Vigygák? Hát ja, én is most pihenem ki a mai tétel adagot :S
Márha kibeszélni kilehet a gondot megkönnyebül az ember. Te se kámpicsorodj el kérdező ez átmeneti állapot. Fogd fel úgy, hogy ez egy olyan próba amit túlélve végre erősebbé válsz!
engem se hagyjatok ki ha mentek bulizni!:D én is hasonló helyzetben vagyok, bár a gépfüggőségről már leszoktam, viszont új helyre költöztem így híján vagyok a haveroknak.
azt tervezem, hogy elmegyek önkéntesnek egy menhelyre, így elfoglalom magam, jót cselekszem és még ingyen is van
21f
én is pesti vagyok... engem most leköt a vizsga meg a költözés, de utána szülinapom lesz, mehetünk :)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!