Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nincs életem...

Mit tegyek, ha nincs életem és gépfüggő vagyok?

Figyelt kérdés
Mióta érettségi szünet van, semmit nem csinálok, csak felkelek, eszem, tanulok, gépezek, megint tanulok, este elmegyek futni, meg még gépezem. Egyszerűen hányok magamtól,nem csak most van így, de most rosszabb, mert már suli sincs, emberekkel sem találkozom. Senki nem jön el velem bulizni, mindenki kocsmába megy, én meg oda nem szeretek. 0 életem van, kb csak az boldogít, ha a géphez ülhetek. Sírni tudnék magamtól..van valaki hasonló helyzetben?
2012. jún. 2. 21:23
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Nincs már kutyám se, ősszel elütötte az autó..

Nem az, elfoglalom magam itthon, de utálok itthon lenni, mennék bulizni, felöltöznék csinosan, belevetném magam az éjszakába..vagy csak úgy sétálnék a belvárosban, plázáznék, beülnék kávézni..de senki nem jön velem, mert vagy nincs pénzük, vagy nincs kedvük, vagy akármi..én meg itthon töltöm az estéimet, nem tetszik ez az élet, de egyedül nem jó elmenni sehova.

2012. jún. 2. 21:47
 12/24 anonim ***** válasza:
88%

Ugyan már gyerekek itt van ennyi jó fej ember elöttünk a gép s egyikőtök se akar beszélgetni? Na és ha együtt chatelnénk valami szobában? vagy privin vagy itt? Hátha ebből a 6-8 emberből valakik közel laknak egymáshoz s akkor Halleluja adtunk magunknak esélyt programokra embert találni! :) Ki mit szeret? Vigygák? Hát ja, én is most pihenem ki a mai tétel adagot :S

Márha kibeszélni kilehet a gondot megkönnyebül az ember. Te se kámpicsorodj el kérdező ez átmeneti állapot. Fogd fel úgy, hogy ez egy olyan próba amit túlélve végre erősebbé válsz!

2012. jún. 2. 21:53
 13/24 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy főzök, vagy elszúrom az időt diétás süti sütéssel, vagy olvasok, takarítok, a kertben napozok, de ezek egy idő után unalmasak és inkább elmennék itthonról. Érettségi után megyek melózni, legalább akkor elfoglalom magam, de szórakozni is szeretnék.
2012. jún. 2. 21:54
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg zegi vagy kérdező? Akkor én mennék veled, kicsi kikapcs a babóca mellől nekem meg :)
2012. jún. 2. 21:54
 15/24 anonim ***** válasza:
17%
Gyere át szexelni,majd nem fogsz unatkozni;) Amúgy esetleg keress egy téged érdeklő sportot! Lekötöd magad,és új emberekkel ismerkedsz.Vagy szerezz egy új kutyát! Vesd be magad az éjszakába,és szerezz egy neked tetsző férfit! 16/f
2012. jún. 2. 21:56
 16/24 anonim ***** válasza:
96%

engem se hagyjatok ki ha mentek bulizni!:D én is hasonló helyzetben vagyok, bár a gépfüggőségről már leszoktam, viszont új helyre költöztem így híján vagyok a haveroknak.

azt tervezem, hogy elmegyek önkéntesnek egy menhelyre, így elfoglalom magam, jót cselekszem és még ingyen is van

21f

2012. jún. 2. 22:14
 17/24 anonim ***** válasza:
88%
En is pont ebben a helyzetben vagyok.. Mindenkinek megvan a sajat kis tarsasaga, en meg egyedul vagyok szinte.. Es enis bulizasraa, pasizasra vagyom :D pesti vagy? Menjunk egyutt :D 20/L
2012. jún. 2. 22:55
 18/24 A kérdező kommentje:
Pesti vagyok.
2012. jún. 2. 23:12
 19/24 anonim ***** válasza:
88%
és milyen szórakozohelyekre gondolsz, van konkrét? én ugy mentem volna ma is..
2012. jún. 2. 23:22
 20/24 anonim ***** válasza:
93%

én is pesti vagyok... engem most leköt a vizsga meg a költözés, de utána szülinapom lesz, mehetünk :)

22L

2012. jún. 3. 01:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!