Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nincs életem...

Mit tegyek, ha nincs életem és gépfüggő vagyok?

Figyelt kérdés
Mióta érettségi szünet van, semmit nem csinálok, csak felkelek, eszem, tanulok, gépezek, megint tanulok, este elmegyek futni, meg még gépezem. Egyszerűen hányok magamtól,nem csak most van így, de most rosszabb, mert már suli sincs, emberekkel sem találkozom. Senki nem jön el velem bulizni, mindenki kocsmába megy, én meg oda nem szeretek. 0 életem van, kb csak az boldogít, ha a géphez ülhetek. Sírni tudnék magamtól..van valaki hasonló helyzetben?
2012. jún. 2. 21:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
82%

Munka - gép - alvás - munka - gép - alvás - gép - alvás - gép - alvás - munka - gép - alvás...

Ez egy hetem. Hónapom, évem. És a munkahelyen is számítógéppel dolgozom. A különbség csak annyi, hogy én szeretem ezt a rendszerességet. :)

2012. jún. 3. 02:44
 22/24 anonim ***** válasza:
örülj addig míg otthon terpesztheted a s*gged, majd ha odajutsz hogy melózol, egyből nagyon fog hiányozni a dolog, addig is használd ki a szabadidődet.
2012. jún. 3. 11:23
 23/24 anonim ***** válasza:
ja meg magolj az érettségire mint a gép, mert ott már az elején elb@szhatod a későbbi esélyeidet mindenre.
2012. jún. 3. 11:24
 24/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Pesten, pontosabban merre laksz? Mert én, a 4. kerületben, Újpesten. Bár igaz, nem vagyok annyira fiatal (amúgy meg, nem párkeresés miatt adtam fel ezt).

2012. jún. 5. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!