Mit tegyek, hogy pozitív irányba változzon az életem?
Leírom a történetem, ami miatt elkeseredett vagyok, nem tudom mit tegyek. Nem értem, miért történnek ezek velem.. :(
Amit tudni kell, hogy vallásomat gyakorló hívő katolikus lány vagyok. Édesapám elhagyott minket, amikor anyukám terhes lett 3as ikerekkel, akik közül kettő elhalt, csak én maradtam meg. Az anyai nagyszüleimmel éltünk, amíg meg nem haltak. Nagymamám 7 éve halt meg szörnyű állapotban. Akkor én súlyos vérszegénységben, pánikbetegségben küszködtem. Abból kilábaltam pár év alatt. Úgy tűnt, hogy minden jó lesz. Bekerültem a gimnáziumba, beleszerettem egy fiúba, de csúnyán átvágott, párhuzamosan kapcsolatot tartott fent mással. Ő volt életem első szerelme. Hónapok múlva újra szerelmes lettem, az a fiú pedig visszament a volt barátnőjéhez. aztán 1 év múlva közel kerültem egyik osztálytársamhoz, szerelem lett belőle. Majdnem 2 évig jártunk, azt hittem tényleg őszinték az érzései. Azt tudni kell, hogy vele feküdtem le először. 2 év felé éreztem, hogy ő nem jó ember, a barátai beleviszik olyan dolgokban, amik rosszak. Szakítani akartam vele, de kért egy utolsó esélyt, megígérte, hogy megszakítja velük a kapcsolatot. Úgy is tűnt, hogy rendbe jött minden. Ezután jön a tragédia... Utólag kiderült, hogy szándékosan teherbe ejtett(kilyukasztotta a gumit),hogy maga mellett tartson. Persze a családom elkezdte szervezni az esküvőt, ekkor még nem tudtuk, milyen hátsó szándékkal lett a gyerek. ekkor még én is örültem az egésznek, mert szerettem. Viszont az ő szülei megakadályozták az egészet, megfenyegettek, hogy nem tarthatom meg a gyereket. Olyan szinten, hogy anyukám és én nyugtatókon éltünk. Természetesen nem tarthattam meg a gyerekemet, undorítónak éreztem magam. Rettenetes volt végigélni ezt az egész folyamatot. És még ez nem minden, a fiú és családja elterjesztették a lakóhelyemen a meghiúsult esküvőt, abortuszt. Nagyon sokan megvetnek és ártatlanul, mert én nem így akartam.... Ezután sok ideig nem érdekelt senki, majd újra ismerkedtem.. Egyik fiú fogadásból járt velem, a másik agresszív volt, volt még egy akiről kiderült, hogy börtönben volt... a legutolsó randijaim jól sikerültek, azt hittem végre eljött a nagy ő. A fiú rendkívül kedves, figyelmes, nagyon megtetszett. DE közölte, hogy vége, mert a volt menyasszonyát szereti. Ezek után már nem tudom mit gondoljak...
Egyébként édesanyámmal élek rossz körülmények között, ő egy tavalyi baleset következtében sánta egyik lábára..így dolgozik. Én még szakmát tanulok. Nagypapám (akit apámnak tekintettem) meghalt tavaly..:( A családommal ( anyun kívül) nem vagyok jó viszonyban, mindig utáltak engem, mert hogy minek kellettem anyunak, ha apu nem akarta. Állandóan bántanak..
Bocsánat, hogy ennyit írtam, de ki kellett önteni a szívem. Nem mondhatom el senkinek, de elmondom mindenkinek...
A legnagyobb álmom, hogy férjhez menjek és családom legyen, miért nem adatik meg ez nekem, ez egy dolog, amiért boldog lehetnék? :(
Nos, nekem leírásod alapján úgy tűnik hogyha szabad igy fogalmaznom, hogy "túl hamar" szerelmes leszel. Ahogy leírtad gimibe legalább 3 barátod volt, okés csak az egyikkel szexeltél elhiszem. Szerintem az a problémád hogy nem tudsz a saját lábadra állni, a leírásod alapján, folyton újabb és újabb kapcsolatokba menekülsz, hogy ne kelljen egyedül lenned. Mert nem tudsz vagy nem akarsz egy kicsit sem egyedül lenni. Talán túl hamar elkezdesz ragaszkodni a fiúkhoz, nem tudom.
Ha ezt felismerted magadban akkor mindenképp változtass rajta. Végül is nem derült ki konkréten hogy megtartottad e a gyereked vagy sem, csak sejteni lehet hogy nem mivel az exed elterjesztette az abortuszt. gyerekkel nyilván most még nehezebb lenne.
Próbáld felfedezni, hogy hogy tudál megállni a saját lábadon, mármint keress munkát, nyilván ahhoz jól kell tanulnod, épísd a karriered, mert manapság a nők nme támaszkodhatnak a férfiak segítségére. te is látod hogy menniy válás van stb. Tudd eltartani magad, a szerelem pedig majd jön magától, de vigyázz! Ne ess bele minden csapdába, válogasd ki hogy ki az akit szeretnél, olyat válassz akimegfelel az elvárásaidnak. legyenek elvárásaid!
Szia, én is 21 éves vagyok, bár ennyi pasim nem volt, összesen kettő, de mindkettő hatalmas űrt hagyott bennem miután szakítottunk. Most inkább folyton arra gondolok, hogy nem kell pasi, először rendbe kell tennem az életemet, karriert építeni. Tedd te is ezt, tanulj, dolgozz, építsd fel az életedet és semmiféle képpen ne görcsölj azon, hogy mikor lesz valakid, mert akkor nem is lesz. A szerelem a legváratlanabb pillanatokban érkezik. Sok barátnőm akik megszállottan hajkurásszák a szerelmet inkább ellökik maguktól és nem találnak párt évek óta. Míg mások akik nem foglalkoznak vele, és a mi a legfontosabb, hogy egyedül is boldognak tűnnek könnyebben találnak partnert. Ha magadban megbékéltél az ki fog hatni a külvilágra is. Felejtsd el a sok rosszat.
"Csalódni kell, hogy boldogok lehessünk..."
Gondolkodásodon,céljaidon változtass.
"A legnagyobb álmom, hogy férjhez menjek és családom legyen, miért nem adatik meg ez nekem, ez egy dolog, amiért boldog lehetnék"
Jön jó tündér keresztanya és kapsz egy alkoholista férjet aki minden nap elver, és rendszeresen veri a gyerekeiteket.
Teljesült a vágyad? Igen. Férjnél vagy és lettek gyerekeid.
De gondolom nem erről álmodozol amikor ezeket a sorokat írtad.
Célod az legyen, hogy boldog leszel. Ha boldog vagy akkor lesz olyan férfi aki veled szeretne élni és azt szeretné, hogy te legyél gyerekei anyja.
Nem tudsz elköltözni onnan ahol élsz? Olvastam, hogy suliba jársz de esetleg összeköltözni néhány csajszival albiba? Legalább önállósodnál valamilyen szinten.
Ezek a pasik meg:D Hát nem irigyellek...nekem már az betett volna, ha ennyivel csak ismerkedtem volna, nem, hogy még kapcsolatom is legyen velük...
Szerintem görcsösen ráálltál erre a legyen már valakim témára.
Jó, persze lehet az álmod a boldog család stb., de ne most...hanem úgy 10 év múlva. Baromi fiatal vagy még, eszembe nem jutna, hogy férjhez menjek vagy gyereket vállaljak. Tanulj, szórakozz, legalább levezeted a feszkót, keress barátnőket a pasikat meg hanyagold egy időre. Lazííts már egy kicsit:)
Szintén 21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!