Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Nektek bejönnek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejönnek a gépfüggő (gamer) fiúk?

Figyelt kérdés
2015. dec. 12. 22:15
1 2
 1/14 NeymarjrLau ***** válasza:
52%
Az olyanok, akik tényleg rendszeresen és sokat játszanak a gépen, nagyon nem.
2015. dec. 12. 22:17
 2/14 anonim ***** válasza:
60%

Gamer fiuk..

Nekem az ilyenrol az ilyen 15-17 eves vekony, ritkabban tulsulyos zsiros haju igenytelen szemuveges fiuk jutnak eszembe. Mert a legtobb igen is igenytelen.. Nem csak mondom, nagyon sok ilyet ismerek

2015. dec. 12. 22:23
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem lehet általánosítani, mert én ismerek nagyon aranyos és helyes gamert is. De az előzőnek igaza van... Először tényleg ilyenek ugranak be. És ha igaz rájuk a leírás, akkor nekem nem. Viszont a viselkedés is nagyban hozzájárul a döntéshez.. :D
2015. dec. 12. 22:28
 4/14 anonim ***** válasza:
48%
Gamer vagyok, nem függőségből játszom, hanem mert nincs kedvem ismerkedni, nincs kedvem barátkozni. Romantikus lélek vagyok. Az itthoni dolgokon kívül mással nem tudom lekötni az időm.. De ez nem azt jelenti, hogy ha lenne jelentkező akkor lesz*rnám és nem érdekelne.. nem, csak nincs kedvem idegesíteni magam a legtöbb rib-*ncal akik a környékemen laknak... Ezek mellett átlagos életvitellel kétnaponta fürdök, de ha egy jó fa hordás után, tehát ha ki izzadok, akkor le szoktam tusolni. Röviden nem vagyok ápolatlan. Foglalkozom a hajammal, nem zsíros és van egy saját stílusom (jaja, mint a többi pávának.. meg a lófaszt) a rock/metált szeretem. Sok hibám van, közöttük a hűség, őszinteség. 187cm magas vagyok, 90 kiló (épphogy látszik egy kevés felesleg) ami még szépen el is oszlik magas testemen, nem vagyok kigyúrva de a házimunka valamennyire nem hagy elpuhulni. Ezek alapján igenis bejönnék néhány lánynak, de ez messze kevés dolog rólam, amit talán el sem hisznek (hisz ez az internet, itt bárki hazudhat). Kösz, hogy elolvastad. 16/F
2015. dec. 12. 22:36
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Először is akinek a gamerekről igénytelenek ugranak be,annak ajánlom guglizzon rá vagy nézze meg youtbobon a faze clan,optic gaming csatornákat.. elképesztő magyar szemmel hogy hogyan élnek ezek a max huszonévesek,hogy csak játékkal meg yt csatornával mindenkinek bmwje,mercije van a garázsban( vadi újak persze), milyen házakat kapnak a csapatok, komolyan lehidalok..és akkor itt mo-n egy orvos aki 10 évig tanul kemémyen meg feláldozza az életét gyakorlatilag hogy másokét megmentse, az megketesi a nettó 100 ezret..nem vagyok orvos,csak a példa szerintem tökéletes hogy a realitás mennyire más amerikában :/
2015. dec. 12. 22:44
 6/14 anonim válasza:
0%
Én rengeteget ülök a számítógép előtt de igy is majdnem mindenből 5ös vagyok és ellégé izmos vagyok mivel több éve uszok versenyszerűen
2015. dec. 13. 00:24
 7/14 anonim ***** válasza:
53%

Nekem személy szerint bejönnek a gamer fiúk . Az, hogy valaki gamer attól nem lesz ápolatlan, tény, hogy vannak olyan fiúk akik egy cseppet sem törődnek a higéniával, de ettől függetlenül nem gamerek. Ott van pár youtuber pl: Unfield, Goodlike. Őket is mondhatjuk gamernek, mégsem ápolatlanok. Ha úgy vesszük a gamerek is egy szubkultúra részei, mert vannak találkozóik (pl. PlayIt, sőt m ég a Mondocon is )ahol új játékokkal ismerkedhetnek és megoszthatják egymással a tapasztalataikat. Vegyük a tanulmányt is szemügyre , rengetegen vannak akik nem gamerek mégis megbuknak . A baráti körömben is jópár gamer van , akik 5-ös tanulók.

Ezt nem szeretem a mai társadalomban, hogy egy-két rossz példa miatt az egész szubkultúrát leszólják....

(Lényegében és is "gépfüggő" vagyok, csak annyi különbséggel, hogy én nem játszom , hanem animéket nézek. Mégis 5-ös tanuló vagyok).

Elnézést a kirohanásért, de nem bírom elviselni mikor mások (a tömeggyártmányok közül) beskatujázzák az eltérő érdeklődési körrel rendelkező embereket. (Tisztában vagyok azzal , hogy a kérdés az volt, hogy bejönnek e a gamer fiúk, és azzal is, hogy csak véleményt irtatok, de rohadt lekicsínyíttő hangnemben. /tisztelet a kivételnek/

17/L

2015. dec. 13. 09:57
 8/14 anonim ***** válasza:
66%
Engem nem zavar ha napi 1-2 órát játszik valami játékkal. De ha már 5-6-ot az igen. Szerintem senki nem szeretne olyan pasit aki többet foglalkozik a játékaival mind vele.
2015. dec. 13. 10:40
 9/14 anonim ***** válasza:
Személy szerint igen, mert én is ilyen vagyok.De azért mértékkel játszon, ne napi 6-12 órát, és ne legyen ápolatlan.:)
2015. dec. 13. 11:21
 10/14 anonim válasza:
0%

A jelenlegi (ex)barátom gamer. A jelenlegi és az ex szócska kizárja egymást, ennek oka a gamer szó. Az elmúlt pár hónapban rettenetesen sokat játszik, teljesen elhanyagol emiatt és úgy érzem felrobbanok. Alapjába véve, az h kockul, nem zavar, a mennyiséggel van a bajom.

Emellett igen vékonyka testalkatú, de ez ellen tesz is, rendszeresen kondizik. Ápolt is és ad magára.

Összességében ahogy előttem is mondták, pár "erős csontozatú", igénytelen kocka miatt mindenkinek ez jut eszébe ha meghallja: gamer.

Szóval sok gamer ad magára, de fontosabb a játék, emiatt lányok óvatosan a helyes kockákkal! :)

(Utólag végigolvasva lehet h csak közvetett módon válaszoltam.. Na mindegy)

2015. dec. 13. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!