Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek a gépfüggő (gamer) fiúk?
Gamer fiuk..
Nekem az ilyenrol az ilyen 15-17 eves vekony, ritkabban tulsulyos zsiros haju igenytelen szemuveges fiuk jutnak eszembe. Mert a legtobb igen is igenytelen.. Nem csak mondom, nagyon sok ilyet ismerek
Nekem személy szerint bejönnek a gamer fiúk . Az, hogy valaki gamer attól nem lesz ápolatlan, tény, hogy vannak olyan fiúk akik egy cseppet sem törődnek a higéniával, de ettől függetlenül nem gamerek. Ott van pár youtuber pl: Unfield, Goodlike. Őket is mondhatjuk gamernek, mégsem ápolatlanok. Ha úgy vesszük a gamerek is egy szubkultúra részei, mert vannak találkozóik (pl. PlayIt, sőt m ég a Mondocon is )ahol új játékokkal ismerkedhetnek és megoszthatják egymással a tapasztalataikat. Vegyük a tanulmányt is szemügyre , rengetegen vannak akik nem gamerek mégis megbuknak . A baráti körömben is jópár gamer van , akik 5-ös tanulók.
Ezt nem szeretem a mai társadalomban, hogy egy-két rossz példa miatt az egész szubkultúrát leszólják....
(Lényegében és is "gépfüggő" vagyok, csak annyi különbséggel, hogy én nem játszom , hanem animéket nézek. Mégis 5-ös tanuló vagyok).
Elnézést a kirohanásért, de nem bírom elviselni mikor mások (a tömeggyártmányok közül) beskatujázzák az eltérő érdeklődési körrel rendelkező embereket. (Tisztában vagyok azzal , hogy a kérdés az volt, hogy bejönnek e a gamer fiúk, és azzal is, hogy csak véleményt irtatok, de rohadt lekicsínyíttő hangnemben. /tisztelet a kivételnek/
17/L
A jelenlegi (ex)barátom gamer. A jelenlegi és az ex szócska kizárja egymást, ennek oka a gamer szó. Az elmúlt pár hónapban rettenetesen sokat játszik, teljesen elhanyagol emiatt és úgy érzem felrobbanok. Alapjába véve, az h kockul, nem zavar, a mennyiséggel van a bajom.
Emellett igen vékonyka testalkatú, de ez ellen tesz is, rendszeresen kondizik. Ápolt is és ad magára.
Összességében ahogy előttem is mondták, pár "erős csontozatú", igénytelen kocka miatt mindenkinek ez jut eszébe ha meghallja: gamer.
Szóval sok gamer ad magára, de fontosabb a játék, emiatt lányok óvatosan a helyes kockákkal! :)
(Utólag végigolvasva lehet h csak közvetett módon válaszoltam.. Na mindegy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!