Öcsém gépfüggő, mit lehetne tenni?
"#10 attól még feleslegesen dobálózol ilyen szavakkal, teljesen értelmetlen volt ebben a szövegkörnyezetben."
Egyáltalán nem értelmetlen, mindennapi beszédben használatos ilyen formában. Attól, hogy te olyan műveletlen vagy hogy nem vagy tisztában egyes szavak jelentésével, még nincs igazad sajnos :(
"De egyébként szívesen oltogatom az olyan hülye kockákat mint te, ez nem frusztráció, hanem inkább hobbi :) Egyébként szponzorálom a kérdezőt, hogy szeretné, ha az öccsének lenne normális élete."
Egyébként te minden mondatot egyébkénttel kezdesz?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__7346442-m..
Te kis kocka :( Azóta se próbáltad ki?
"Egyébként szponzorálom a kérdezőt, hogy szeretné, ha az öccsének lenne normális élete."
Támogatom a kérdezőt, hogy szeretné... - ez így szerinted értelmes?
Támogatom a kérdezőt abban, hogy ... - na, így már tényleg helyes.
Lássuk mit egyébkénttezel még ide egyébként :D
Tudod te egyáltalán mit jelent a szponzorálni szó?
Valakit pénzzel vagy egyéb fizikai javakkal támogatni reklámtevékenységért cserébe.
Pl. az Adidas szponzorálja a futóversenyt, cserébe kint lesz a célban egy nagy Adidas tábla. Ebben az esetben az Adidas a futóverseny szponzora.
Szponzorálni cégek szoktak, jellemzően sportolókat vagy sporteseményeket.
Ergo, teljesen helytelenül használtad a szót.
A szponzorálás a támogatás egyféle típusa.
Minden szponzorálás támogatás, de nem minden támogatás szponzorálás.
Korábban linkeltem, hogy mit jelent és rohadtul vártam már ezt a választ a tampontévén nevelkedett generációtól, hogy csak pénzbeli támogatást jelent.
Tessék parancsolni kegyelmes úr.
Ha tovább akarjátok offolni a témát felőlem mehet, igen tetszik, hogy az utolsó x hozzászólás mind egy szerintetek kifogásolt szó használatával foglalkozik, miközben k..rvára nem ez volt a kérdés. Mindig is imádtam szellemi harcot folytatni fegyvertelenekkel szemben.
Na még egyszer, csak hogy a gyökereknek is egyértelmű legyen, akik képesek a szponzorál jogi értelmezését idelinkelni:
"finanszíroz, dotál, pénzel, segít, pártfogol, protezsál, mellé áll, pártjára kel, támogat, hozzájárul, patronál, pártol, felkarol "
Kíváncsi vagyok, hogy a pártfogol, mellé áll, pártjára kel, felkarol, stb. szavakba hogy magyarázzátok bele, hogy csak és kizárólag anyagi javakkal támogatot jelent.
Szerintem anyád dolga nevelni az öcsédet, ha neki jó ne szólj bele.
"Én ezt nem bírom már elviselni"
Bár azt nem értem h miért zavar ha valaki egy szobában ül egész nap. Pláne mivel a szövegből úgy tűnik h veled semmilyen interakcióba nem lép.
Tehát nem arról van szó h felhúzza magát egy játékon és üvölt mint az állat mert az éterem h zavarna. V hangosan bömbölteti az X Y zenéit.
De ha anyádékat nem zavarja akkor hagyd rájuk. Feleslegesen dühöngsz. Ha ők megunják majd elveszik a gépét és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!