Igazságtalannak érzem, hogy haragszik a terhességem miatt. Mit csinálhatnék? Mit mondjak neki?
A nővérem 28 éves, már régebb óta babát szeretnének a párjával. Én 19 éves vagyok, nem terveztünk babát, de összejött és ezt karácsonykor el is mondtuk a családi összejövetelen. Azóta alig beszél velem, érdekes dolgokat mond és haragszik rám. Ez a héten derült ki, mikor megkértem, hogyha van kedve, akkor szervezze meg nekünk a baba neme váró bulit, úgyis imádja a szervezkedős dolgokat, remek bulikat szokott összehozni.
Először elvállalta, azt hittem, hogy minden rendben lesz, örül ő is. Erre tegnap felhívott, hogy sajnálja, de erre ő képtelen és úgy érzi, én direkt kínzom, pedig tudom, hogy milyen régóta vágyik ő is saját babára és szerinte az lenne a legjobb, ha kevesebbet beszélnénk és találkoznánk, mert neki ez így nagyon rossz...
Nem olvastam el a kommenteket, lehet, hogy mar leirtak elottem.
Nagyon erzeketlen tapintatlan, sot megkockaztatom bunko dolog volt toled ez az egesz, latszik, hogy meg nulla az elettapasztalatod, de talan remelhetoleg felnosz a feladathoz.
Az utoso lett volna a noverem akit megbiztam volna ilyen babas dolog megszervezeseve (amugy is baromsagnak tartom). Valamint a karacsonyi bejeletes sem volt szerencses. Na mindegy ezt elcseszted, nem kicsit nagyon.
Az egyedüli értelmes válasz a 69-es és az enyém volt.
A 67-68as válaszoló meg már 19 éves korában kiforrott érett és soha nem hibázó személyiség volt. Elárulom, ugyanolyan ovodás szinten vagytok mint amilyennek beállitjátok a kérdezőt. Gratulálok...
"Az egyedüli érteelmes válasz a 69-es és az enyém volt. "
Ezt meg ki mondta neked? :D
75-ös, ezt hogy sikerült kikövetkeztetned a 67-es és a 68-as válaszból?
Az önreflexió azt jelenti, hogy az egyén nem tartja a saját gondolkodását, elveit, cselekedeteit megkérdőjelezhetetlennek, hanem adott esetekben képes őket felülvizsgálni, képes belátni a hibáit és tanulni belőlük.
Úgy látom, a kérdező ennek egyelőre híján van (vagy csak nem ismeri be másoknak a hibáit, magának is csak nehezen), viszont ez egy tanulható dolog.
Ez a baba neme váró buli a Kínos című sorozatból jött mi?
Itthon nincs ilyen h kipostázzak h mi a baba neme csak szolok,kicsiT kamunak érzem a kérdést
Előző: a filmet nem ismerem, de ezt úgy szokták, hogy megkérik az orvost, ne mondja el, mi van az ultrahangon, hanem írja le és tegye borítékba, aztán elviszed egy cukrászhoz, megmondod neki, hogy milyen belsejű tortát csináljon, ha fiú van a borítékban és milyet, ha lány, aztán hazaviszed a tortát és egy buli keretében felvágjátok és ott derül ki.
Nem régi szokás, én is tavaly olvastam egy külföldi oldalon.
Hogy mi a franc van???
Ti azt kívánjátok egy várandós kismamának, hogy veszítse el a babáját? Normálisak vagytok??
Úristen, ennél már tényleg nincs lejjebb!
Pasit fogni? 5 és fél éve együtt vagyunk, igen, biztosan most szeretném "megfogni" egy babával, főleg, hogy ő akarta a picit a legjobban.
Ti komolyan nem vagytok normálisak, kezeltetni kellene titeket, vagy minimum valami gyógyszert felírni. Hogy lehet egy anyukának ilyet kívánni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!