Igazságtalannak érzem, hogy haragszik a terhességem miatt. Mit csinálhatnék? Mit mondjak neki?
A nővérem 28 éves, már régebb óta babát szeretnének a párjával. Én 19 éves vagyok, nem terveztünk babát, de összejött és ezt karácsonykor el is mondtuk a családi összejövetelen. Azóta alig beszél velem, érdekes dolgokat mond és haragszik rám. Ez a héten derült ki, mikor megkértem, hogyha van kedve, akkor szervezze meg nekünk a baba neme váró bulit, úgyis imádja a szervezkedős dolgokat, remek bulikat szokott összehozni.
Először elvállalta, azt hittem, hogy minden rendben lesz, örül ő is. Erre tegnap felhívott, hogy sajnálja, de erre ő képtelen és úgy érzi, én direkt kínzom, pedig tudom, hogy milyen régóta vágyik ő is saját babára és szerinte az lenne a legjobb, ha kevesebbet beszélnénk és találkoznánk, mert neki ez így nagyon rossz...
"Ahogy saját pénzem és ingatlanom, autóm is. "
ez a szuleidtol van, lényegében ajándék.
ami neked van, az max. egy érettségi..remélem az azért megvan.
Reagálsz végre arra amit már többen kiemeltek? Hogy lehet saját autója és ingatlana egy 19 évesnek? Anyutól, aputól?
Vagy diákmunkából (HAHAHAHA :-D )?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!