Igazságtalannak érzem, hogy haragszik a terhességem miatt. Mit csinálhatnék? Mit mondjak neki?
A nővérem 28 éves, már régebb óta babát szeretnének a párjával. Én 19 éves vagyok, nem terveztünk babát, de összejött és ezt karácsonykor el is mondtuk a családi összejövetelen. Azóta alig beszél velem, érdekes dolgokat mond és haragszik rám. Ez a héten derült ki, mikor megkértem, hogyha van kedve, akkor szervezze meg nekünk a baba neme váró bulit, úgyis imádja a szervezkedős dolgokat, remek bulikat szokott összehozni.
Először elvállalta, azt hittem, hogy minden rendben lesz, örül ő is. Erre tegnap felhívott, hogy sajnálja, de erre ő képtelen és úgy érzi, én direkt kínzom, pedig tudom, hogy milyen régóta vágyik ő is saját babára és szerinte az lenne a legjobb, ha kevesebbet beszélnénk és találkoznánk, mert neki ez így nagyon rossz...
Érdekes, elég jól tudod, hogy mit jelent egy fórumon "offolni", ahhoz képest, hogy ma regisztráltál. :)
Na de a tárgyhoz téve kedves régi ismerősöm, gazdaglányos kérdések "kreatív" kitalálója: komolyan annyira tetszik neked ez a béna tortás dolog, hogy még az álmaidba is beleszövöd? Azért ennél jobbnak hittelek...
Offolni más fórumokon is szoktak, azon kívül pedig már elég elterjedt, közismert kifejezés lett.
Nem kell többéves regisztráció a gyakorira, hogy valaki tisztában legyen az offolás fogalmával.
Utolsó: Nem a testvér tehet róla,arról viszont igen,hogy nem kell a nővér orra alá dörgölni!
Ezt hívják úgy,hogy érzelmi intelligencia, vagy ha úgy tetszik akkor tapintat,aminek a kérdező eléggé híjján van!
Nem tudom érzed e a különbséget?!
Nem hibás de nem is dörgölöm az orra alá,mert nem vagyok paraszt!
"Most a testvér tehet arról,hogy a nõvére nem esett teherbe?"
Ezt meg hogy sikerült kihoznod a válaszokból?
Kicsit rágyúrhatnának már az iskolák a helyes szövegértelmezés hatékony tanítására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!