Csak én érzem kicsit "igazságtalannak" a helyzetet?
De mi igazsagtalan? Hogy tetszik a szomszed srac akinek van baratnoje? Vagy az, hogy a szuleid romboljak az onbizalmad?
Nezd, ha van parja a fiunak akkor inkabb hagyd. Ne akarj szetrobbantani egy kapcsolatot.
Igen, igazságtalan, de nem tudsz mit tenni. Velem is ezt csinálták (nem fiúval kapcsolatban, de ha beszéltem a terveimről, akkor először az volt a baj, hogy megtettem valamit, (amit egyébként ők ajánlottak), utána meg hülye voltam, hogy nem úgy folytattam...)
Engedd el a füled mellett, mert így csak felhúzod magadat!
Szerintem szúrj ki velük és jöjj össze velem.Több ember szerint jóképű vagyok (anyu, mama, szomszéd néni), sok pénzem is van (fizetésnap első 5 percében).
Én a helyedben ezt tenném...
nem rajtad múlott, te próbáltál kezdeményezni a gyerek nem volt rá vevő, ha akart volna valami megtalált volna hisz ott vagy a szomszédban.
jobb is hogy nem nyomultál annyira, utána ciki lett volna
Az élet igazságtalan, ezt jó mielőbb megtanulni. A szép, vékony lányok MINDIG előnyt fognak élvezni az élet minden területén. A duci, csúnyácska lány akkor sem fog tetszeni a fiúnak, ha naponta tizenötször átjárkál hozzá. Bár azért azt is tegyük hozzá, hogy nem feltétlenül azért választotta a barátnőjét, mert szőke és csinos. Valószínűleg jobban illik hozzá korban, nyitott, jókedvű, és nem azzal ment oda hozzá, hogy van gaz a kertben a hörcsögnek. Most csúnyát mondok, de nem bántani akarlak, csak ez az igazság... jelenleg te vagy a tipikus lúzer, akinek csak álmai vannak, és azért cikizi mindenki, mert ezekért még valóban semmit nem tett, és nem is tűnik úgy, hogy valaha is tenne. Vagy egyáltalán képes lenne rá.
1. Felejtsd el a szomszéd srácot, ne rohangálj át hozzá, főleg most, hogy van barátnője. Amúgy sem kell egy pasi után sem koslatnod, majd ők megteszik.
2. Sütikészítés helyett kezdj el sportolni. Járj el futni, úszni, edzőterembe, táncórára, stb.
3. Figyelj kicsit jobban oda magadra. Csinosabb ruhák, frizura, smink.
4. Járj el szórakozni, ismerkedj. Legyél nyitott, barátkozz az emberekkel, és ne húzódj mindig a sarokba.
5. Tanulj és dolgozz, hogy minél előbb elköltözhess otthonról, és megvalósíthasd a saját álmaidat.
6. Ne foglalkozz vele, ha kiröhögnek. Tegyél azért, hogy röhögés helyett tátva maradjon a szájuk, hogy hoppá, mégiscsak elérted, amire vágytál.
És ne mondj ilyeneket, hogy "majd a szőkéje". Nem szolgált rá az a lány semmivel, hogy így beszélj róla. Kicsit próbálj meg felnőni, szép dolog az álmodozás, meg hogy mindent a szüleiddel beszélsz meg, de 18 évesen már nem túl célravezető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!