Csak én érzem kicsit "igazságtalannak" a helyzetet?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő: 18 éves lány vagyok. Nem tartom magam szépnek, nem vagyok kimondottan vékony, csendes vagyok, és kapcsolatteremtésben sem túl jó. (ennek ellenére elég nagy álmaim vannak, amikről rendszeresen megkapom, hogy "te nem olyan vagy, hogy ezt elérd"). Van a szomszédunkban egy srác (25 éves), aki nagyon tetszik. Erről tudtak anyuék is, szóval ha valamiért át kell menni, mindig én vagyok küldve. Történt közben, hogy a srácnak lett egy szőke, vékony, nagyon nőies barátnője (aki persze szép is). Ma elejtettem egy mondatot, hogy "majd a szőkéje", mire apum kiakadt, hogy ők hányszor mondták, hogy menjek át, stb (volt, hogy nem voltam hajlandó átmenni, amikor hülyeséggel küldtek volna). Erre mondtam, hogy "persze apu, annak aztán sok haszna lenne". Ki lettem röhögve, hogy mert ha csak ülök itthon, úgy ne csodálkozzak, hogy ez van, és nem rám vár, tegyek valamit. De amikor "tettem valamit" (csináltam neki sütit, csak úgy), akkor az egész család rajtam röhögött. Így nagyon rosszul esett a beszólás, hogy mert nem teszek semmit. Tudtam én mindig, hogy nem lesz közöttünk semmi, akkor sem, ha átszaladok hozzá napi háromszor, hogy "figyelj van a kertbe gaz, nem kell a hörcsögnek?", és ilyenek2015. okt. 19. 20:42
21/22 anonim válasza:
20, ez mekkora igazság... mennyi mindent akartam már, amit nem csináltam meg, mert azt mondták, hogy baromság. Aztán jött más, megcsinálta, és milliárdos lett belőle.
22/22 anonim válasza:
Azóta mizu kérdező?
Egyébként van ilyen,hogy nem olyan pasi tetszik nekünk,aki azt értékeli,amit mi nem tudunk adni.Az ilyet hagyni kell a francba,majd lesz más.
21/duci nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!