Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak én érzem kicsit "igazságt...

Csak én érzem kicsit "igazságtalannak" a helyzetet?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő: 18 éves lány vagyok. Nem tartom magam szépnek, nem vagyok kimondottan vékony, csendes vagyok, és kapcsolatteremtésben sem túl jó. (ennek ellenére elég nagy álmaim vannak, amikről rendszeresen megkapom, hogy "te nem olyan vagy, hogy ezt elérd"). Van a szomszédunkban egy srác (25 éves), aki nagyon tetszik. Erről tudtak anyuék is, szóval ha valamiért át kell menni, mindig én vagyok küldve. Történt közben, hogy a srácnak lett egy szőke, vékony, nagyon nőies barátnője (aki persze szép is). Ma elejtettem egy mondatot, hogy "majd a szőkéje", mire apum kiakadt, hogy ők hányszor mondták, hogy menjek át, stb (volt, hogy nem voltam hajlandó átmenni, amikor hülyeséggel küldtek volna). Erre mondtam, hogy "persze apu, annak aztán sok haszna lenne". Ki lettem röhögve, hogy mert ha csak ülök itthon, úgy ne csodálkozzak, hogy ez van, és nem rám vár, tegyek valamit. De amikor "tettem valamit" (csináltam neki sütit, csak úgy), akkor az egész család rajtam röhögött. Így nagyon rosszul esett a beszólás, hogy mert nem teszek semmit. Tudtam én mindig, hogy nem lesz közöttünk semmi, akkor sem, ha átszaladok hozzá napi háromszor, hogy "figyelj van a kertbe gaz, nem kell a hörcsögnek?", és ilyenek

2015. okt. 19. 20:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
33%
Én csak annyit tanácsolok, hogy fogadd meg amit a 9-es mondott.
2015. okt. 20. 11:05
 12/22 anonim ***** válasza:
50%
Én még mindig nem értem, hogy mi az igazságtalan!!
2015. okt. 20. 11:22
 13/22 anonim ***** válasza:
69%
nos a süti készítés elég gyenge nem csoda hogy kiröhögtek, mikor nekem a párom megtetszett közöltem vele, hogy tetszik de komoly kapcsolatot szeretnék, ennyi. Ellenben nyifogtál pár sort és készítettél sütit, aztán csodálkozol, hogy egy nálad erősebb jellemű lány egyből megkapja a srácot :D hisztizz tovább na az nagyon vonzza a pasikat -.-"
2015. okt. 20. 12:33
 14/22 A kérdező kommentje:

Főként a kilences válaszolónak/illetve mindenkinek, hogy jobban el tudjatok képzelni: Nem vagyok a tipikus lúzer. Amikor elképzeltek, ne egy 160/85 kg-s ronda pattanásos lányt lássatok. Az tény, hogy önbizalmam nem túl sok van, de: magas vagyok(175cm), van fenekem, van mellem, igaz, úgy 70 kg körül lehetek (igen, tudom, pár év múlva gurulni fogok, de érdekes módon sokan irigylik az alakomat, ( [link] 25-30as között), mert arányos vagyok, igaz, van egy pici pocim, meg combom, de eddig azért fiúktól nem érkezett panasz arra, hogy rossz, hogy van rajtam mit fogni :D ). Állítólag az arcom sem ronda, szóval a csúnyácska helyett inkább csak átlagos, sokak szerint annak is az a része, ahol a "szép lányok vannak". Ápoltnak ápolt vagyok, smink, frizura, ruhák vannak. Igaz a smink csak mértékkel, mert nem szeretem magam kivakolni :)

Szórakozni járok, ha időm és energiám engedi, ugyanis baromi sokat tanulok. Nem a sarokba bújok, hanem van társaságom, de ha nincs mondanivalóm, akkor hiába vannak körülöttem tizen, inkább csendben maradok. Illetve, mivel mindenről megvan a véleményem, sokszor azért hallgatok, hogy ne bántsak meg embereket. Az, hogy kiröhögnek nem érdekel. Kivéve amikor a családom teszi, ugyebár ez szülte a kérdést is.

A gazos sztorival én sem mentem át hozzá, mert azt már akkor nagyon gáznak találom.

A sütisütés nem kimondottan csak neki történt, sokkal inkább úgy, hogy vittem neki is abból pár szeletet, amit csináltam (amúgy szökőévente maximum kétszer sütök/főzök, edzeni ennél azért gyakrabban megyek:) )

Amit igazságtalannak érzek: amikor átmentem hozzá, vagy csak köszöntem neki, kiröhögtek, hogy 'jaj, mert szerelmes', de most meg az volt a röhögés tárgya, hogy mert nem csináltam semmit. Ez persze valahol igaz, de ennél többet mit tudnék?

A kilences írta, hogy ne "szőkéjének" hívjam a csajt. A nevét nem tudom, ez az egy ismertetőjele van, hogy szőke, így máshogy nem tudom hívni. Tény, hogy nem ártott, de jót sem tett még nekem. Illetve, ez nem bántó hangsúllyal, sokkal inkább röhögve mondom.

2015. okt. 20. 16:00
 15/22 anonim ***** válasza:
67%
Sose beszélj másoknak a terveidről, mert ezer kifogásuk lesz, hogy miért nem fog sikerülni. A szüleid se csesztetnének a sráccal, ha nem tudnák, hogy tetszik neked. Mellesleg 25 évesen nekem nem kellett volna egy 18-as.
2015. okt. 21. 09:56
 16/22 anonim ***** válasza:
az ilyen dolgokat nem jó eröltetni. legyetek jó barátok. Neki más tipusu lányok tetszenek, biztos te is fogsz találni valakit , akinek majd Te kellesz. Légy kedves és barátságos a fiúval, jó barátság még lehet kőztetek.
2015. okt. 22. 18:50
 17/22 anonim ***** válasza:
55%
A kép alapján semmi baj a testalkatoddal csak a visszahúzódóságodat kellene leküzdened.Tudom hogy nagyon nehéz de ha nem sikerül tönkre teszed az egész életedet.
2015. okt. 22. 20:22
 18/22 anonim ***** válasza:
NEm azért,de ha tetszik valaki, akkor megszólítod, hogy tetszel randizunk? ha nem a válasz akkor legalább nem álmodozol tovább, hanem keresel tovább,de ez a lebegek az álomvilágomban aztán puffogok, hogy más tett is valamit a srác megfogásáért, háát nem nőttél fel a korodhoz
2015. okt. 22. 22:39
 19/22 anonim ***** válasza:
51%
Sose akarj olyan pasival lenni, aki nem kapar érte hogy veled lehessen. Nem a te dolgod felajánlkozni. Ha ő nem vesz észre, akkor egyoldalú a dolog, sosem fog szeretni. Ez ilyen. Ha kierőlteted hogy veled legyen, csak rosszabb lesz.
2015. okt. 23. 07:40
 20/22 anonim ***** válasza:
57%
Igaza van a 19-esnek. A terveid, vágyaid csak magaddal beszéld meg, mert jön valaki, és lerombolja.
2015. okt. 23. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!