Családi vitát robbantottam ki! De már nem birom el viselni a testvérem gyerek nevelését! Jogos?
A nővéremmel két hónap eltéréssel szültünk, ő 29 éves én 25 éves, ő február én december.
Én nekem a férjem dolgozik csak ,hogy Én a picivel tudjak lenni mert most neki szüksége van rám.
Deviszont a nővérem már májusban vissza állt dolgozni. Mikor le szidtam azt mondta ,hogy neki legalább van igénye rá ,hogy dolgozzon ,és nem csak otthon punnyad. Ő ügyvéd és így úgy ossza be a munkáját ahogy akarja. De Én kasszás vagyok ha műszakom van akkor mennem kell és nem akarom ,hogy mindíg anyukám vigyázzon a Fiamra.
A nővérem múlt hét hétvégén elment az Auchanba amíg a picije aludt.. Deviszont az ő férje az udvaron volt. Egyedül hagyta a 4 hónaposát a házban! Én jól ki osztottam ,de szerinte Én csak irigy vagyok rá..
Semmilyen kapcsolata nincsen a saját pici lányával mert mindíg bébi szitter vigyáz rá amíg ő dolgozik.
A szüleink szerint feleslegesen robbantottam ki a vitát de Én valamit tenni akarok ez ellen mert a nővérem szörnyű anya.. Szerintetek jogosan akarok tenni valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!