Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Testvérek közötti szégyenlőssé...

Testvérek közötti szégyenlősség? (többi lent)

Figyelt kérdés

Konkrét eset: én 18L vagyok van egy bátyám 25 éves. Évekig tabu volt nálunk a szex téma de mostanság egyre jobban osztjuk meg tapasztalainkat egymással(mármint prábeszédben).

Kérdésem az volna hogy kinek milyen a kapcsolata ilyen téren a testvérével,párbeszédben,fizikailag mi a tabu? kort,nemet is kérnék és testvéredét is ha kérhetem .

2014. dec. 13. 19:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
46%
Soha semmit nem beszéltünk meg a nálam alig valamivel idősebb nővéremmel, nem ám a szexet! 28/N
2014. dec. 13. 19:36
 2/12 anonim ***** válasza:
Hogy mit beszéltek meg, az a ti dolgotok. Fizikailag mi tabu? Minden, ami túllép a testvéri kapcsolaton.
2014. dec. 13. 19:38
 3/12 anonim válasza:
100%
Én 26 éves lány vagyok. Öcsém lassan 19 éves. Már egy éve van barátnője, így egyszer próbáltam vele beszélgetni a szexről (nehogy becsússzon nekik a baba), de zavarba jött, és mondta, hogy vigyáznak. Nem akartam folytatni a beszélgetést, mert láttam, hogy kínos neki.
2014. dec. 13. 19:40
 4/12 anonim ***** válasza:

Mi soha nem beszéltünk ilyen témákról.

Fizikailag pedig csak az, ami a testvéri kapcsolatba belefér.

Én 38N, ő 40F

2014. dec. 13. 19:44
 5/12 anonim ***** válasza:
Én 33/N, öcsém 29/F, mi azért néha beszélünk róla, ritkán, de pl., amikor panaszkodtam, hogy nálunk milyen kevés a szex, akkor mondta, hogy náluk van kb. 2 naponta. Szerintem ez még a jóízlés határán belül van. Olyan is volt, hogy egy kis hiba csúszott a védekezésbe és félő volt, hogy terhes vagyok, azt is elmondtam neki. Igazából én mondok neki konkrétabb dolgokat, amire válaszol is, nem jön zavarba, de ő nem szokott mesélni. Amikor fiatalabbak voltunk, akkor inkább nem beszélgettünk szexről.
2014. dec. 13. 19:48
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként beszélgetésben szerintem semmi nem tabu, arról beszélgethettek, amiről akartok és amitől még nem lesz rosszul a tesód. Az a lényeg, hogy nektek mi fér bele.
2014. dec. 13. 19:50
 7/12 anonim ***** válasza:

privát kérdésre válaszolva:

"Szia nálatok mi fért belle a testvéri kapcsolatba bővebben ?:)ha kérdezhetem:)"

Ovis korunkban egymás halálra csiklandozása :)

Később megelégedtünk a papucs dobálással.

Felnőttkorunkban pedig találkozáskor a puszi. (Én Pesten lakom, tesóm külföldön jelenleg, ritkán találkozunk.)

2014. dec. 13. 20:07
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk is eleg tabu tema volt a szex, de mi neha viccesen szoktunk rola beszelni. Pl.: Mikor itt aludt a baratnoje es kicsit hangosabbak voltak, akkor masnap viccesen mondtam, hogy tegyen "vol" gombot a lanyra.. erre azt mondta, hogy pedig parna volt a fejen.:D

Meg volt mar, hogy egyutt vettunk ovszert..marmint elkisert a Rossmannba es, ha mar ott voltunk vett. Ez szerintem meg belefer.

Tesom 24/F, en 19/L.

2014. dec. 20. 23:11
 9/12 anonim ***** válasza:

A bátyám (31) kijelentette hogy nem akarja tudni mit csinálna a húgával.

A nővéremmel sajnos nincs túl jó kapcsolatom.(29)

A kishúgomat viszont nekem kellett felvilágosítani.(14)

24n

2014. dec. 21. 02:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Írjál már nekem privátot, hogy miért van fent a pucérkodásról ennyi kérdésed. Nagyon érdekes vagy.
2014. dec. 21. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!