Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belsőre milyen típusú fiúk jönnek be nektek 14 és 16 közötti lányoknak?
Figyelt kérdés
Mert én ha alaposabban megismerkedek valakivel, akkor nagyon jófej tudok lenni (bocsmár az egoizmusért), de előtte meg eléggé szégyenlős. A barátaimmal nagyon sokat hülyéskedünk meg minden, de ha bemutatnak egy új arcnak, akkor eléggé csendes leszek, nekem idő kell még valakivel jobban el tudok beszélgetni. Ez gáz?2013. jún. 8. 10:52
1/9 anonim válasza:
Nem gáz. Èn is ilyen vagyok. Amúgy : kedves,aranyos,odaadó,vicces,jószívű,törődő és még nagyos sok jó tulajdonságú.
14/L
2/9 anonim válasza:
Ja és okos,ne legyen tahó meg paraszt és bunkó se!:)
első voltam.
3/9 anonim válasza:
Szerintem nem gáz
Nekem az okos, vicces és kedves fiúk jönnek be:)
4/9 anonim válasza:
Péksüti, ne itt szenvedj már, nincsen gond a kinézeteddel se, inkább menjél el csajozni!
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó :) de most másnapos vagyok és nincs kedvem :D én szoktam olvasni, nehéz suliba járok és nem tul jok a jegyeim, de intelligens vagyok és olvasott, meg vicces is ha megismerek valakit, ja és jólneveltnek tartom magam, de én inkább régiesebb vagyok, a gentleman korszakbol
2013. jún. 8. 11:12
6/9 A kérdező kommentje:
nem az a térdig tolt nadrágos tróger, de nem is az a stréber honaljgatyás, hanem a kettő között
2013. jún. 8. 11:16
7/9 anonim válasza:
A belső nem számít a lányoknak, korosztálytól függetlenül.
8/9 anonim válasza:
ugyanúgy a menőbb csávók mint a 20asoknak, csak nekik már másabb hogy mi a menő / az alfa
9/9 A kérdező kommentje:
Hát ez elég szűk megfogalmazás volt ..
2013. jún. 8. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!