Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Családi vitát robbantottam...

Családi vitát robbantottam ki! De már nem birom el viselni a testvérem gyerek nevelését! Jogos?

Figyelt kérdés

A nővéremmel két hónap eltéréssel szültünk, ő 29 éves én 25 éves, ő február én december.

Én nekem a férjem dolgozik csak ,hogy Én a picivel tudjak lenni mert most neki szüksége van rám.

Deviszont a nővérem már májusban vissza állt dolgozni. Mikor le szidtam azt mondta ,hogy neki legalább van igénye rá ,hogy dolgozzon ,és nem csak otthon punnyad. Ő ügyvéd és így úgy ossza be a munkáját ahogy akarja. De Én kasszás vagyok ha műszakom van akkor mennem kell és nem akarom ,hogy mindíg anyukám vigyázzon a Fiamra.

A nővérem múlt hét hétvégén elment az Auchanba amíg a picije aludt.. Deviszont az ő férje az udvaron volt. Egyedül hagyta a 4 hónaposát a házban! Én jól ki osztottam ,de szerinte Én csak irigy vagyok rá..

Semmilyen kapcsolata nincsen a saját pici lányával mert mindíg bébi szitter vigyáz rá amíg ő dolgozik.

A szüleink szerint feleslegesen robbantottam ki a vitát de Én valamit tenni akarok ez ellen mert a nővérem szörnyű anya.. Szerintetek jogosan akarok tenni valamit?

2015. júl. 2. 20:22
1 2 3 4 5
 11/43 anonim válasza:
100%
Hát, igen, már írták előttem, de tényleg látszik, hogybaz egyik ügyvéd, másik kasszás. Ne szólj már bele a döntéseibe, ennyi erővel ő is piszkálhatna téged! Látszik, hogy unatkozol, inkább dolgoznod kéne!
2015. júl. 2. 21:10
 12/43 anonim ***** válasza:
96%

Most komolyan, csinálod a vihart egy pohár vízben. A férje ott volt az udvaron, gondolom, pár méterre a gyerektől.

Az egy dolog, hogy más a hozzáállásotok. És szerintem az övé az egészséges. A szeretet nem egyenlő azzal, hogy rátelepszünk a gyerekre, és a seggünkben tartjuk 24/7. Tudom, mert anyám is ilyen volt (jó, ő tudott helyesen írni, meg nem volt ekkora tahó), hát egy kínszenvedés volt felnőnöm. Attól nem lesz a gyerek kevésbé szeretve, hogy néha bébiszitterre van bízva, és nincs az anyja fenekében egész álló nap. És emiatt bepofázni... egyszerűen csak irigy vagy rá, meg akartad csinálni a balhét, hogy rád figyeljenek. A szörnyű anya nem itt kezdődik. Étel van, fedél van a feje felett, nem egész nap nem látja a gyerekét...

2015. júl. 2. 21:13
 13/43 anonim ***** válasza:
94%
én azon csodálkozom, hogy egyáltalán figyelembe veszik és maghallgatják, amit "mondasz"..
2015. júl. 2. 21:17
 14/43 anonim ***** válasza:
97%

Kedves kérdező, én is visszamentem szülési szabadság után rögtön dolgozni a kicsi mellől. Kötetlen munkaidőm van, fenntartották a helyemet, és nagyon jó állásom van, ahol sok múlik a kapcsolatokon, nem hagyhattam ott évekig.

Szívesen maradtam volna otthon legalább két évig, de az egész családra nézve az volt a helyes, amit tettem. VISZONT: ha bárki vette volna a bátorságot, hogy ismerethiány vagy egyszerű ostobaság miatt azt mondja rám, hogy nem szeretem a tulajdon, "lelkemből lelkedzett gyönyörű magzatom", és szörnyű anya vagyok, lehet, hogy a tíz körmömmel szabom át az arcát, még ha a testvérem is az illető. (Az enyémek ennél sokkal intelligensebbek, szerencsére.) Azt hiszed, nekem nem fájt otthagynom alig félévesen a tündérkémet? Vagy a nővéred nem tologatná sokkal szívesebben otthon a babakocsit, minthogy tyúkperekkel foglalkozzon? Örülj, hogy te megteheted, és ne ugass bele olyasmibe, amit nem érsz fel ésszel.

2015. júl. 2. 21:25
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
Mi a francnak nem lehet az igekötőket egybeírni a szóval? Ilyen szaggatottan beszélsz élőben is?
2015. júl. 2. 21:31
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen van? Tényleg van ennyire együgyű ember? Ez csak valami trollkérdés.
2015. júl. 2. 21:55
 17/43 anonim ***** válasza:
100%

És azt a szót, hogy én miért nem lehet kis kezdőbetűvel írni? (ez olyan egoizmusra vall)

Ja, és nincs olyan só, hogy "deviszont"...

Komoly, hogy 25 éves vagy...nem inkább 15?

2015. júl. 2. 22:10
 18/43 anonim ***** válasza:
100%
Mi három hónap különbséggel szültünk a húgommal. Beszélgetünk gyerekkel kapcsolatos témákról, tapasztalatokat cserélünk, de soha nem szólunk bele abba, hogy a másik hogyan neveli a saját gyerekét. Neked is ezt javaslom tenni.
2015. júl. 2. 22:38
 19/43 anonim ***** válasza:
84%
Nézd, elhiszem, hogy utálod a munkádat és muszáj volt belemenekülni a szülésbe 25 évesen, és most muszáj bizonygatnod, hogy a jó anya évekig otthon marad, különben még téged is visszazavarnak dolgozni. De a nővéred mit tehet arról, hogy te irigy vagy? Ha tanultál volna, te is lehetnél ügyvéd. Sőt, még mindig lehetsz, mert fiatal vagy. Bár, gondolom, inkább maradsz otthon és bizonygatod, hogy te jobb anya vagy, elvégre ez az egyetlen, amit elértél életedben. Lefogadom, hogy mielőtt lejár a gyes, születik majd a következő babócád, aztán a következő, így harmincévesen már lehetsz főállású anya.
2015. júl. 2. 22:42
 20/43 A kérdező kommentje:

A nővérem kis lánya inkább a bébi szittert fogja anyukájának tekinteni ,nem a nővéremet ,de meg is érdemli.. aki ilyen pénz éhes.

De a testvérem mindíg ilyen irígy volt, ők már el költöztek saját házba ,de nekünk nem segítenének el költözni itthonról

Köszönöm a válaszokat ,bár nem sikerült meg segítenetek engem

üdvözlettel

2015. júl. 2. 23:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!