Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Az ocsemrol van szo, hogyan...

Az ocsemrol van szo, hogyan teritsem jo utra?

Figyelt kérdés
Van egy tizeneves ocsem. Nem edes testverem. Altalanos iskolaba jar, szornyen rossz. Nem tanul, nem hallgat a szuleire, kezd zulleni, iszik es kiprobalta a kabitoszert. Most jarja masodjara a nyolcadikat es ismet bukasra all. Ketsegbe vagyok esve.Nagyon fontos nekem es hiaba ilyen a viselkedese nagyon szeretem es nem akarom hogy elvesszen es zullott ember legyen belole. Hogyan tudnam jo utra teriteni? Hogyan tudnam eszhez teriteni?

#ital #gyerek #drog #aggódás #zulles #helyes eletmod
2015. máj. 1. 21:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, nem a te dolgod. Ha elkezded szekálni meg "téríteni" az csak olaj a tűzre.
2015. máj. 1. 21:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Két nagy pofon. De talán az se megoldás, az ilyen gyerekekből akik már ilyen korban ezt csinálják általában nem lesz semmi, hacsak észhez nem térnek rövid időn belül. Ha nem szörnyen okos vagy tehetséges a kölyök akkor hagyd rá. De azt mond meg neki mindenképp, hogy így el fogja szarni az életét...
2015. máj. 1. 22:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Én anno próbáltam tesóm fejével beszélni.

Leszarta.

Szüleim elkényeztették, és lám 25 évesen nem érdekli semmi, kiszolgáltatja magát édesanyámmal, nem segít semmit, tőlem is csak pénzt akar kérni, ha találkozunk.

Sajnos ahhoz nagyon határozott, jó tesvéri kapcsolat kell, hogy tudjál rá hatni. Ha ez nincsen meg, akkor szülőkkel beszélj, rájuk próbálj hatni.

2015. máj. 1. 22:49
 4/7 A kérdező kommentje:

A szulei nembantjak. sajnalna az apja megutni.. mivel egy nagydarab ferfi.. a fiu pedig egy magas vekony gyerek :D Eleg joban vagyunk.Inkabb hagyni kene h a amga karan tanuljon? De ha levette mindenki a kezet rola h na.. ilyen .. gyerek vagy es nem erdekelsz. Akkor mi lesz igy vele.

:(

2015. máj. 2. 09:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet mindenkiből okos, tanult, jó modorú, normális ember... Valakinek le kell mosnia a kocsik ablakát, hogy aztán hazafelé megvegye a napi herbál vagy fű adagját, vegyen egy üveg piát aztán hazaérve kiélvezze azt amit elért az életben. Nem lehet mindenkit megmenteni önmagától...

Második voltam.

2015. máj. 2. 17:05
 6/7 anonim ***** válasza:

az egyik öcsém is ebben a korban van, én meg szoktam elég keményen fenyegetni, tudom ez nagyon csúnya dolog, de nem fogom végignézni ahogy darabokra esik.

20f

2015. máj. 3. 00:37
 7/7 A kérdező kommentje:
kedves masodik. az elottem suolohoz hasonloan.. en sem kivanom vegig nezni ezt.
2015. máj. 4. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!