Az ocsemrol van szo, hogyan teritsem jo utra?
Én anno próbáltam tesóm fejével beszélni.
Leszarta.
Szüleim elkényeztették, és lám 25 évesen nem érdekli semmi, kiszolgáltatja magát édesanyámmal, nem segít semmit, tőlem is csak pénzt akar kérni, ha találkozunk.
Sajnos ahhoz nagyon határozott, jó tesvéri kapcsolat kell, hogy tudjál rá hatni. Ha ez nincsen meg, akkor szülőkkel beszélj, rájuk próbálj hatni.
A szulei nembantjak. sajnalna az apja megutni.. mivel egy nagydarab ferfi.. a fiu pedig egy magas vekony gyerek :D Eleg joban vagyunk.Inkabb hagyni kene h a amga karan tanuljon? De ha levette mindenki a kezet rola h na.. ilyen .. gyerek vagy es nem erdekelsz. Akkor mi lesz igy vele.
:(
Nem lehet mindenkiből okos, tanult, jó modorú, normális ember... Valakinek le kell mosnia a kocsik ablakát, hogy aztán hazafelé megvegye a napi herbál vagy fű adagját, vegyen egy üveg piát aztán hazaérve kiélvezze azt amit elért az életben. Nem lehet mindenkit megmenteni önmagától...
Második voltam.
az egyik öcsém is ebben a korban van, én meg szoktam elég keményen fenyegetni, tudom ez nagyon csúnya dolog, de nem fogom végignézni ahogy darabokra esik.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!