Családi vitát robbantottam ki! De már nem birom el viselni a testvérem gyerek nevelését! Jogos?
A nővéremmel két hónap eltéréssel szültünk, ő 29 éves én 25 éves, ő február én december.
Én nekem a férjem dolgozik csak ,hogy Én a picivel tudjak lenni mert most neki szüksége van rám.
Deviszont a nővérem már májusban vissza állt dolgozni. Mikor le szidtam azt mondta ,hogy neki legalább van igénye rá ,hogy dolgozzon ,és nem csak otthon punnyad. Ő ügyvéd és így úgy ossza be a munkáját ahogy akarja. De Én kasszás vagyok ha műszakom van akkor mennem kell és nem akarom ,hogy mindíg anyukám vigyázzon a Fiamra.
A nővérem múlt hét hétvégén elment az Auchanba amíg a picije aludt.. Deviszont az ő férje az udvaron volt. Egyedül hagyta a 4 hónaposát a házban! Én jól ki osztottam ,de szerinte Én csak irigy vagyok rá..
Semmilyen kapcsolata nincsen a saját pici lányával mert mindíg bébi szitter vigyáz rá amíg ő dolgozik.
A szüleink szerint feleslegesen robbantottam ki a vitát de Én valamit tenni akarok ez ellen mert a nővérem szörnyű anya.. Szerintetek jogosan akarok tenni valamit?
Lehet, hogy megdolgoztak a saját házukért, nem?
És van olyan jó anya, hogy a megkeresett pénzét inkább a gyerekére költi, nem az irigykedő testvérére.
Kiscsillag, nem azt kérted, hogy tutujgassunk, hanem megkérdezted, jogos-e a hisztid, erre megmondtuk, hogy nem. De mindenki hülye, de te vagy helikopter.
Amúgy meg:
-ez nettó hülyeség, hogy a bébiszittert fogja az anyjának tekinteni... de te csak mondogasd ezt magadnak, mert akkor talán te is elhiszed, hogy a borsószem agyaddal meg hogy nem voltál képes rendesen tanulni és rendes munkát találni, legalább jobb anya vagy... sajnállak...
mivel írtad, hogy rugalmas a munkaideje, nyilván nem 24/7 van távol az anyuka. Amúgy meg rám nagyon sokszor vigyázott nagymamám, amíg anya dolgozott, amíg apukám külföldön dolgozott, és kééééépzeld, nem a nagymamámat hittem anyámnak... de hidd csak azt, hogy azért, mert 2 órával többet vagy a gyerekkel, már te vagy az év anyja...
-az nem irigység, hogy vki a pénzt, amiért keservesen tanult és megdolgozott, azt magára költi, és nem veri el arra, hogy a lúzer rokona, aki arra nem vette a fáradságot, hogy tanuljon, és a semmire kipottyantott magából egy gyereket (ha még otthon laksz, nem szabad szépíteni, ez a helyzet), elköltözzön... ismerem a fajtádat, a végén már az is baj lett volna, hogy ti hááázat akartok, nem albérletet meg lakást... és persze ilyenkor megy az, hogy irigy, meg jaj, a család, segíteni kell... de komolyan, ha tanultál volna, akkor nem kellene pénztárosként vacakolnod... (azt meg sem merem kérdezni, hogy a palid mit csinál, ha 2 fizuval sem tudtatok egy nyamvadt albérletet összehozni)
Nincs olyan, hogy "deviszont".
A nővéred dolgába ne szólj bele, a leírtak alapján semmi baj nincs azzal ahogy neveli a gyereket. Kicsit több esze lehet mint neked, mert nem a szülei nyakára szült, mint te. Inkább neked kéne tőle tanácsokat kérni, és nem csak a gyerekneveléssel kapcsolatban.
Nagyon ostoba vagy, kérdező. :)
Anyám nem ment GYES-re, nyugodtan dolgozott mellettem tovább, és most kapaszkodj meg, KETTŐ bébiszitterem is volt, mindkettejüknek külön apartmanja volt a házunkba építve, hogy ha az egyik nem ér rá, ott legyen a másik.
A szüleim rengeteget dolgoztak, de képzeld MÉGIS volt idejük volt rám, és képzeld SOSEM tekintettem anyámként a bébiszitterekre. Kedveltem őket, most már öregek, de néha még mindig beszélünk, és ennyi.
Attól még anya anya marad, amennyi szabadideje csak volt, velem töltötte.
Igen, csak irigy vagy rá.
Tanulnod kellett volna neked is, nem szülni a semmire...
jahh h itt nem az a baj, h hogyaan neveli a gyermekét, hanem ő tett az életéért, te meg nem:)
Éééértem már:)
Nem nagyonértem a problémádat, válaszolnál néhány kérdésre, hogy tisztában lássak?
Milyen kapcsolatának kellene lenni szerinted anya és egy 4 hónapos gyermek között?
Kb. mennyi időt van távol a tesód a gyerekétől?
Ti most a szüleidnél éltek? Ki jár boltba? Ki vigyáz olyankor a gyerekedre? Mozdultál már ki egyedül (vagy a férjeddel kettesben) a szülés óta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!