Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Családi vitát robbantottam...

Családi vitát robbantottam ki! De már nem birom el viselni a testvérem gyerek nevelését! Jogos?

Figyelt kérdés

A nővéremmel két hónap eltéréssel szültünk, ő 29 éves én 25 éves, ő február én december.

Én nekem a férjem dolgozik csak ,hogy Én a picivel tudjak lenni mert most neki szüksége van rám.

Deviszont a nővérem már májusban vissza állt dolgozni. Mikor le szidtam azt mondta ,hogy neki legalább van igénye rá ,hogy dolgozzon ,és nem csak otthon punnyad. Ő ügyvéd és így úgy ossza be a munkáját ahogy akarja. De Én kasszás vagyok ha műszakom van akkor mennem kell és nem akarom ,hogy mindíg anyukám vigyázzon a Fiamra.

A nővérem múlt hét hétvégén elment az Auchanba amíg a picije aludt.. Deviszont az ő férje az udvaron volt. Egyedül hagyta a 4 hónaposát a házban! Én jól ki osztottam ,de szerinte Én csak irigy vagyok rá..

Semmilyen kapcsolata nincsen a saját pici lányával mert mindíg bébi szitter vigyáz rá amíg ő dolgozik.

A szüleink szerint feleslegesen robbantottam ki a vitát de Én valamit tenni akarok ez ellen mert a nővérem szörnyű anya.. Szerintetek jogosan akarok tenni valamit?

2015. júl. 2. 20:22
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
77%
Trollkodó gyerek ez. Megadta a végszavakat, hogy mindenki jól felkúrja az agyát és be is jött neki.
2015. júl. 3. 09:04
 32/43 anonim ***** válasza:
72%

Nah vegyük ketté a dolgokat....

Ahhoz, hogy a nővéred mikor megy vissza dolgozni és hogyan oldják meg a gyerek felügyeletét, az ég világon semmi közöd nincsen! Akire ez tartozik az a nővéred, a férje és az anyukád, ha ő fog vigyázni a gyerekre.

A 4 hónaposat meg értelemszerű, hogy nem szabad egyedül hagyni a házban, még akkor sem, ha vélhetőleg nem tud kárt okozni.

2015. júl. 3. 09:33
 33/43 anonim ***** válasza:
100%

"de nekünk nem segítenének el költözni itthonról"

ahha....

no comment...

2015. júl. 3. 09:55
 34/43 anonim ***** válasza:
0%

El kell keserítsek mindenkit, a "deviszont" igenis helyes...

[link]

2015. júl. 3. 10:44
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

Egy négyhónapos gyerek még felülni se tud, esélytelen, hogy kessen a rácsos ágyból azalatt a 20 másodperc alatt, amíg apa odaér hozzá. Létezik bébiőr, de pár méterre a gyerektől, nyitott ablaknál anélkül is azonnal hallható, ha felébredt. Nem tudom, milyen veszély fenyegetné a házban, pláne úgy, hogy az apja - ugyan a házon kívül - csak néhány méterre van tőle.

Megnézném azt a szülőt, aki vigyázzban ül a kiságy mellett, amíg a gyerek alszik:-) Ha nem így tesz, akkor ezek szerint felelőtlen, szörnyű apa/anya:D

Maradjunk a realitások talaján, ha kérhetem.

2015. júl. 3. 10:52
 36/43 anonim ***** válasza:
100%

"A 4 hónaposat meg értelemszerű, hogy nem szabad egyedül hagyni a házban, még akkor sem, ha vélhetőleg nem tud kárt okozni."

Hm...akkor szerinted én nem mehetek ki a kertbe, mondjuk, öntözni, ameddig a négyhónaposam bent alszik a kiságyában? A konyhába lemehetek ebédet főzni, ha a gyerekszoba az emeleten van?

2015. júl. 3. 12:11
 37/43 anonim válasza:
100%

Nem jogos az amit csinálsz. Saját példa: anyukám fél évig volt otthon velem, aztán visszament dolgozni, napi 6 órában. Addig nagyszüleimmel vagy babysitterrel voltam. Anyával átlagon felülien jó a kapcsolatom, a nagyszüleimhez is nagyon közel állok, a babysitteremre nem is emlékszem. Szóval marhaság az az érv, hogy majd a babysittert fogja az anyjának tekinteni. Neked meg semmi közös ahhoz, hogy hogyan neveli a gyermekét! Törődj a magad dolgàval, te úgy csinálod, ahogy akarod, ő meg úgy, ahogy ő akarja. Mellesleg egy 4 hónapos gyereknek semmi baja nem lesz, ha egyedül hagyják a házban úgy, hogy valaki otf van a közelben, hogy bármikor "ugrani" tudjon.

Ja és nem szörnyű anya a testvéred, te viszont egy hárpia vagy.

2015. júl. 3. 13:11
 38/43 anonim ***** válasza:
96%

Nem olvastam a hozzászólásokat, mert nagyon sok van, de van egy tippem, hogy kb. mindenkivel egy véleményen leszek.

Szóval még nincs gyerekem, de ha jól tudom, egy 4 hónapos gyerek mit tud csinálni, amivel veszélybe sodorja magát????

2. mi közöd ahhoz, hogy a nővéred mit csinál a férjével, a gyerekével, a szabadidejével?

3. Ha én anyuka leszek, kb. hetente-kéthetente ki fogok mozdulni gyerek nélkül...

4. Végtelenül ostoba vagy, jézus!!!

2015. júl. 3. 13:18
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
Buta irigy pitsa. Ilyen testvért senkinek nem kívánok. Le lehetne írni, miért nettó hülyeség amit beszél, de disznók elé gyöngyöt szórni...
2015. júl. 3. 13:30
 40/43 anonim ***** válasza:
100%
Kasszatündér: először tanulj meg helyesen írni, majd törődj a magad több száz évvel ezelőtti elvekre alapozott, pitiáner kis ősanya-életével. Annyi bizonyos: a nővéred nagyságrendekkel intelligensebb nálad.
2015. júl. 3. 14:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!