Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Családi vitát robbantottam...

Családi vitát robbantottam ki! De már nem birom el viselni a testvérem gyerek nevelését! Jogos?

Figyelt kérdés

A nővéremmel két hónap eltéréssel szültünk, ő 29 éves én 25 éves, ő február én december.

Én nekem a férjem dolgozik csak ,hogy Én a picivel tudjak lenni mert most neki szüksége van rám.

Deviszont a nővérem már májusban vissza állt dolgozni. Mikor le szidtam azt mondta ,hogy neki legalább van igénye rá ,hogy dolgozzon ,és nem csak otthon punnyad. Ő ügyvéd és így úgy ossza be a munkáját ahogy akarja. De Én kasszás vagyok ha műszakom van akkor mennem kell és nem akarom ,hogy mindíg anyukám vigyázzon a Fiamra.

A nővérem múlt hét hétvégén elment az Auchanba amíg a picije aludt.. Deviszont az ő férje az udvaron volt. Egyedül hagyta a 4 hónaposát a házban! Én jól ki osztottam ,de szerinte Én csak irigy vagyok rá..

Semmilyen kapcsolata nincsen a saját pici lányával mert mindíg bébi szitter vigyáz rá amíg ő dolgozik.

A szüleink szerint feleslegesen robbantottam ki a vitát de Én valamit tenni akarok ez ellen mert a nővérem szörnyű anya.. Szerintetek jogosan akarok tenni valamit?

2015. júl. 2. 20:22
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
94%
Mi a franc közöd van hozzá, ő mikor kire bízza a gyerekét?
2015. júl. 2. 20:24
 2/43 anonim ***** válasza:
95%
Na hallod a te gyereked se lesz százas kérdező.
2015. júl. 2. 20:26
 3/43 anonim ***** válasza:
94%

Mi kozod van hozza?

Szornyu anya? Miert?

Igerd meg, hogy nem Te tanitod a gyereket helyesen irni es fogalmazni, komnyorgom!!

2015. júl. 2. 20:31
 4/43 anonim ***** válasza:
88%

Azért látszik az értelembeli különbség egy ügyvéd és egy egyszerű kasszás között. Honnan veszed a bátorságod, hogy le "szörnyű anyázd" a nővéredet?

Szerintem nem jogos. Mindenki másképp éli meg az anyaságot, te például agyontutujgatod a gyereket, ettől nem biztos, hogy jó anya vagy.

2015. júl. 2. 20:31
 5/43 anonim ***** válasza:
94%

Tipikus minden lében két kanál ősanya vagy.

Húha a gyerek alszik, egyedül a házban. Az éjszaka folyamán is egyedül van a szobájában. Az éjszaka folyamán is bármikor felkelhet. Semmi baja nem lesz a gyereknek ha a kiságyban (főleg ha alszik) hagyják egy kicsit egyedül. Gondolom nem kötelek és műanyag zsákok vannak mellétéve, hogy kárt tegyen magában...

Légzésfigyelő is létezik, ha csak nem egy tanyán laknak több hektárnyi földdel, akkor apuka egy fél perc alatt beér az első nyikkanásra.

2015. júl. 2. 20:39
 6/43 A kérdező kommentje:
Szerintem akkor is Nekem van igazam.. itt mindig le szólják ha szeretem a Picimet
2015. júl. 2. 20:43
 7/43 anonim ***** válasza:
92%
Nem a te dolgod. Nem veszélyeztetik a gyereket.
2015. júl. 2. 20:44
 8/43 anonim ***** válasza:
97%

"Deviszont a nővérem már májusban vissza állt dolgozni. Mikor le szidtam azt mondta ,hogy neki legalább van igénye rá ,hogy dolgozzon ,és nem csak otthon punnyad."

Aha, leszidtad a nővéred, mert visszaállt dolgozni. Mi közöd van hozzá? Utána meg azt írod, hogy ő be tudja osztani a munkáját. Akkor miért baj ha visszaállt?

2015. júl. 2. 21:00
 9/43 anonim ***** válasza:
96%
Senki nem szólja le kérdező azt, hogy szereted a picidet. Azt szólták le, hogy beleugatsz olyasmibe, amihez nem hogy semmi közöd, de nem is értesz. Ha valaki visszamegy hamar dolgozni, még nem jelenti azt, hogy rossz anya. Ahogy abból sem lesz mintaanya, aki marad, ameddig tud, de arra bezzeg ráér, hogy figyelje mások hibáit és idegeneknek fröcsögjön róla... Ha te a tesvérem lennél és megtudnám, hogy ilyen véleménnyel vagy rólam, amit ország világ elé kitársz vadidegen embereknek, akkor soha az életbe nem akarnálak látni.
2015. júl. 2. 21:03
 10/43 anonim ***** válasza:
97%
Semmi közöd ahhoz, hogy hogyan neveli a gyerekét. Semmi rosszat nem tett azzal, hogy a gyereket egyedül hagyta a házban aludni. A férj kint volt az udvaron, ha a kicsi felsírt volna, meghallotta volna. A nővérednek muszáj volt visszamennie dolgozni, számomra egyértelmű, hogy miért. A praxisába több éve elteltével nem tudna úgy visszaülni, mint te a kassza mögé. Szerinted ez neki nem okoz lelkiismeret furdalást? Ne piszkáld, mert nincs igazad. A helyedben gyorsan elrendezném a dolgokat egy bocsánatkéréssel. A saját életedet pedig alakítsd csak úgy, ahogy szeretnéd. És addig maradj otthon a picivel ameddig csak teheted, mert szerintem is ez a legjobb neki.
2015. júl. 2. 21:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!