Nem vagyok meghívva. Nektek ez hogy esne?
Februárban lesz párom húgának a szalagavatója. Tegnap hívta a húga telefonon, hogy úgy szervezze párom az idejét, hogy azon a hétvégén szalagavató, haza kell menni, de ha valami közbejön, mindenképp szóljon jövő péntekig, mert van másnak adni a jegyét.
Engem viszont nem is említett. Fogalmam sincs, hogy mi a szokás, de iszonyú rosszul esett, hogy fel sem merült, hogy elmenjek én is a párommal. Nem várom el, hogy megvacsoráztassanak vagy ilyesmi, de rosszul esik.
Szerintetek felfújom vagy jogosan érint rosszul a dolog?
(21 évesek vagyunk, 4 éve együtt, együtt is lakunk.)
ja, én meg azt hittem először, hogy lagziról van szó a cím alapján! :-)
érdekes a gondolkodásod, kérdező!
a hozzászólások alapján én is erre a következtetésre jutottam, kedves utlsó :D
bár én még mindig inkább hiperérzékenynek definiálnám magam :)
Lol, vicces vagy! :D Először is egy szalagavató nem egy olyan óriási horderejű esemény, ha egy közvetlen családtag hagyja ki az eseményt, sem sokat veszít vele.
Ha pedig választanom kéne, hogy egy rokonomat (vérrokonomat) hívom meg, vagy a rokonom barátnőjét, feleségét, házastársát, 100x inkább a rokont választanám. Utána következnének a sorban a barátok. Vagy akár egy szinten a rokonokkal, tehát egyformán kezelném őket, ez sem lenne kizárt. És csak ezután jöhetne az összes többi.
Ha tegyük fel kaptam 5 jegyet, és csak négy rokont (barátot) tudok meghívni, akkor jöhetne ötödiknek az egyik rokon házastársa vagy partnere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!