Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nektek ez hogy esne? Mit...

Nektek ez hogy esne? Mit szólnátok?

Figyelt kérdés

Bátyámnak van egy 2hónapos kislánya.

Szeretem a kislányt, de sok pénzem nincsen pl. arra hogy ruhát vegyek neki meg hasonlók, kreatív vagyok, időm is van, gondoltam csinálok neki plafonra akasztható lepkés girlandot.

Szerintem szép lett, rózsaszín fehér lapból kivágtam különböző méretű lepkéket és saját kezüleg kifestettem és kiraktam őket strasszokkal, igényes lett, sokat is dolgoztam vele.

Amikor kérdeztem tesómat megfelelt neki az ötlet.

Ma odaadtam, reméltem örülnek majd neki, jó szívvel készítettem.

Sógornőmnek tetszett, tesóm meg beszólt hogy "Ez tartott 1hétig? És csak pillangóót csináltál, csak rózsaszín-fehér lett?" és vágta a pofákat.

Nagyon rosszul esett.

Anyámnak is tetszettek a lepkék, erre anyum beszól Í"Most mit sértődsz meg? Nem ők kérték, te csináltad magadtól"

Nagyon rosszul esik, mert azt hittem örülnek neki, én csak kedveskedni akartam. Ha nekem lenne gyerekem és ilyen saját kezü szép időigényes díszt kapnék valakitől nagyon örülnék neki.

Mit kellene ehhez szólnom? Még én szégyellem magam

2013. aug. 26. 20:06
 1/10 A kérdező kommentje:

Ti örülnétek neki, ha a rokonotok-tesótok ilyesmi "ajándékot" adna a gyerkőcötöknek csak úgy

Ja és amugy teljesen hétköznapra csináltam nem volt sem szülinap semmi, gondoltam adok valamit, azt hittem tetszik majd nekik.

Olyan hülyén érzem magam most...

2013. aug. 26. 20:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A tesód egy bunkó! Ne foglalkozz vele. A kislánynak biztos tetszeni fog, ha nagyobb lesz és szeretni fogja.
2013. aug. 26. 20:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon örülnék, ha az én kislányom ilyet kapna :-)
2013. aug. 26. 20:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
ne érezd magad hülyén. tesód egy bunkó már bocsi :/ szégyelheti magát
2013. aug. 26. 20:18
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
17 éves vagyok és felcsillant a szemem ahogy elolvastam, biztos gyönyörű lehet. Szerintem bunkó volt a testvéred nagyon!
2013. aug. 26. 20:19
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezerszer jobban örülnék egy ilyen ajándéknak, ami nemcsak szép, de a te ötleted, egy hétig dolgoztál rajta szívvel-lélekkel, és szép is!

Nem drága, de értékes!

2013. aug. 26. 20:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"..ami nem csak szép.....de szép is"

Bocsi, ezt jól megfogalmaztam4 :D

2013. aug. 26. 20:20
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Figyu szarul esne, de én ezen már túl vagyok.

Az én tesóm is meghülyült mikor megszületett a gyereke. A rossz hír az, hogy ez így is maradt.

Kb hasonló piszlicsáré hülyeségen megsértődtek és azóta szóba sem állnak velem, hiába faggatóztam mi a baj. Ennek 7 éve. A gyerek most végezte az első osztályt. Azóta legalább az egész családot elmarták.

Üdv a klubban. :-(

2013. aug. 26. 20:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát én ezerszer jobban örülnék ilyen ajándéknak mint amiket mi kaptunk. Anyósom pl vett egy kínai, ripityára törhető/megehető műanyag hajót a fél éves fiunknak. Vagy a sok ezredik fel nem használt púdernek.. pff.. Dunát tudnék rekeszteni vele. A tesód egy paraszt. De ettől te ne érezd rosszul magad.
2013. aug. 26. 21:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Én alapból nem adnék saját készítésűt.

Sokat kézműveskedem, de csak saját szórakozásra, vagy a lakásomat díszítem vele, eszembe nem jutna odaadni másnak, mert pont ez a baj vele: egy csomót vesződsz vele, és nem látszik meg a végén.

Az ilyeneket sokkal nagyobb elkészíteni, mint odaadni, és főleg, mint kapni.

2013. aug. 26. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!