Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szólnátok ehhez? Hogy esne? ÉS férfiak ti ezt miért mondjátok?
Figyelt kérdés
Ha a jelenlegi pasid azt mondaná neked hogy a volt csaja egy vadmacska volt az ágyban és mindenben tökéletes?Hogy reagálnál?Rosszul esne?Mit mondanál?ÉS férfiak ti ezt miért mondjátok?2012. máj. 29. 10:43
1/16 anonim válasza:
Amennyiben hozzátenné, hogy velem is minden ugyanolyan tökéletes, nem zavarna. Viszont ha rosszabbnak tartana, az mélyen megbántana.
2/16 anonim válasza:
Ha nekem ezt mondaná a barátom, akkor szerintem abban a pillanatban mehetne vissza a volt csajához ... :S :) Ha jobb, legyen vele, és ne velem ...
3/16 okoska31 válasza:
Én ilyet soha nem mondtam vagy mondanék. Megalázó lenne a lánynak, akkor meg miért vagyok vele.
Ha pedig Te hallottad, akkor jobban teszed, ha most elküldöd - mert előbb-utóbb meg fog csalni. Abból gondolom, mert túl nyúl volt ahhoz, hogy elmondja, mit csinálj másképp az ágyban, inkább benyögött egy ilyet.
menjen az ilyen jó messzire....
4/16 anonim válasza:
Azt gondolnám, h biztosan azért mondja, mert én nem vagyok elég vadmacska. A következő alkalommal megpróbálnék kicsit "vadabb" lenni (nyilván ésszerű keretek között, inkább stílusra értem), de ha hosszabb távon ezt hallgatnám tőle, egyszerűen rákérdeznék, h mégis mit akar ezzel mondani. Vagy kinyögi, vagy nem. Ha tényleg már egy ideje hallgatom, akkor pedig megmondom, h oké, nem kényszer velem a szex, viszont nem szeretnék egy olyannal együtt lenni, akinek folyton az exe jár az eszében, szóval bájbáj...
5/16 medve5 válasza:
Az a pasi ,amelyik a volt barátnőjével példálózik,még nem szakadt el teljesen tőle.Különben csak is rád koncentrálna.
6/16 A kérdező kommentje:
Hozzá tette az én jó tulajdonságaimat is.De akkor is nagyon rosszul esett,és erősen elgondolkodtam hogy lehet hogy ezzel a kijelentésével valami megváltozott bennem.Lehetséges ez hogy egy kijelentéssel változzanak az érzéseim?
2012. máj. 29. 11:03
7/16 anonim válasza:
Semmi, gondolom utalt rá, h kicsit nyomhatnad jobban is, mert egy darab fa vagy.
8/16 anonim válasza:
sajnos vannak lanyok akik nem a legjobbak az agyban. keves orom, keves fantazia stb... mig masok hihetetlenul jol teljesitenek: gatlastalanul, tele orommel es kivancsisaggal. ha a kedvesem nem is a legjobb az agyban attol meg probalom nem emliteni neki.
9/16 medve5 válasza:
Mind a ketten hatottok egymásra akarva-akaratlan.Ha szerinted negatív irányba változtatott téged,akkor szállj ki a kapcsolatból.
Bár előbb kérdezz meg olyanokat akik ismernek,hogy változtál-e,mert nem tudod magadat objektiven megitélni.
10/16 anonim válasza:
Azt mondanám neki,hogy akkor menjen hozzá vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!