Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha a párotok ezt mondaná? Nektek is rosszul esne?
A szilvesztert együtt töltöttük. Tegnap beszéltem vele msn-en, mondtam, hogy remélem olyan jó lesz együtt az egész évünk, mint az az este. Erre azt írta, hogy lehet, hogy nem leszünk együtt.. Már többször is mondott olyat burkoltan, hogy mi csak egy ideig leszünk együtt...
Különben még csak 2 hete vagyunk együtt. Bár én szeretném, ha örökké tartana, mert nagyon jó vele :)
Amúgy nagyon rendes, aranyos, kedves srác. A szüzességét is velem akarja elveszíteni, 2 hónapot akar várni vele minimum. Nem hiszem, hogy csak rövidtávra tervez velem :(
Vagy csak én látok a dolgok mögé mást? Nagyon bizalmatlan vagyok az emberek felé..
Ott hagynám...Nem hiszem, hogy nagyon szeret..:/ Sajnálom..
Hány éves vagy?
Tudom, hogy nem leszünk együtt örökké, de hát akkor is. :/ Én ilyet nem mondanék neki, ezt neki is megmondtam.
Ja meg volt még 1 ilyen beszólása. Mondtam neki viccesen, hogy na és akkor már én lennék az igazi.. Erre azt mondta, hogy az igazi nem, bár ő örülne neki a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!