Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Anyósról! Mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyósról! Mit szólnátok, ha anyósjelöltetek ezt mondaná?

Figyelt kérdés

Még nincs egyébként unokája,de azt mondta ma este,hogy neki nem lenne türelme a gyerekekhez már.

Ő nem bírná elviselni azt a visongást,kiabálást.

Védőnő egyébként,de még nincs is unokája.

Szerintem egy védőnőnek nem így kellene vélekedni.

2011. dec. 15. 17:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ő dolga.
2011. dec. 15. 17:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Gondolom nem a leendő unokájára értette hanem arra, hogy neki saját gyereke legyen.

Amúgy a hivatás és az Anyaság egészen más. Amikor dolgozik elviseli mert ez a hivatása. 8 órában és utána haza megy kipiheni magát. Viszont Anyaként nem szabadságolhatja el a gyerekét van úgy hogy a nap 24 órájában vele van.

2011. dec. 15. 17:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezzel arra utalt hogy fárasztó felnevelni egy kölköt, nem kell semmit belefantáziálni.
2011. dec. 15. 17:33
 4/7 anonim ***** válasza:
61%
Nyugi, amint a kezébe kapná a kis lurkót minden megváltozna.
2011. dec. 15. 17:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Anyu is így volt. Aztán mióta megszületett unokahúgom, azóta le sem lehet lőni.
2011. dec. 15. 17:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Itt szerintem csak a saját érzéseit mondta el nincs mögötte semmi, egyszerűen csak már belefáradt az egésznapi mókuskerékbe. Gyerekekkel foglalkozik tudja mivel jár. Fiatal korában gondolom nem így volt.

Hosszú távon engem is hamar lefárasztanak a gyerekek pedig nem is velük kapcsolatos a munkám viszont a kis keresztlányomat nagyon szeretem, de annyi energia van benne, hogy pár óra alatt teljesen kicsinál. Ezt napi szinten képtelen lennék csinálni minden tiszteletem a gondos anyukáké pláne ha több gyerkőc is van.

2011. dec. 15. 17:41
 7/7 anonim ***** válasza:

"Amúgy a hivatás és az Anyaság egészen más. Amikor dolgozik elviseli mert ez a hivatása."

Azért ez nem ugyanaz, mint aki egy irodában ül napi nyolc órát, aztán hazamegy. Aki emberekkel, és főleg kis gyerekekkel foglalkozik, az nem mondjon már ilyet, mert nem normális dolog. Ha meg ilyen gyökér, akkor meg menjen el utcát seperni, ott nem lesznek gyerekek.

2011. dec. 15. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!