Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban élők! Mit szólnátok ehhez?
Ha valakivel volt már ilyen el is mesélheti. :):D
Én ma csináltam meg.Szereplésem lett volna,ami elmaradt.Gondoltam magamban,ha már amúgy is hiányoznék a suliból,minek visszamenni? Fogtam magam,és gyorsan odamentem a buszmegállóba. Épp időben.
A barátom majdnem 1 órányira lakik tőlem. Az oké,hogy ,,célba" értem,de még a sulihoz is el kellett valahogy találnom. Nem számít,egy percig sem görcsöltem.Megkérdeztem egy arra járót,és nicsak,probléma volt-nincs. Bementem a suliba.Akkora mázlista vagyok,pont szünet volt. Ott volt a barátom haverja,még neki is tágra nyíltak a szemei. Még meg sem tudtam kérdezni,hol van a barátom,már láttam is,hogy szinte az ajtót kirúgva jött felém. Az a látvány. Fogta a fejét,az álla szinte már a földet súrolta,a szemei kidülledtek.Szegénykém köpni-nyelni nem tudott,csak hebegett-habogott,mi a fenét keresek én itt?És megölelt. Soha nem fogom elfelejteni. Szép élmény volt.Sokkal jobban megérte,mint a sulipadban ülni. :P Megjegyzem,három hónapja vagyunk együtt,és van,hogy 2 hétben csak egyszer látjuk egymást.
ma 18:30
Hajrá! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!