Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vélemény erről? Mit szólnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemény erről? Mit szólnátok ehhez, ha ilyen lenne a pasitok?

Figyelt kérdés

barátom 21 éves. a szülei elváltak, az apjával él, az anyjához ritkán megy, utoljára augusztusban volt, de tudni kell hogy az anyja haragszik rá, amiért még kisgyerek korában ugy döntött az apjával élne, mert ő normálisan dolgozik és biztositja neki a jövőjét. Az anyja meg sem keresi, augusztus óta most kereste meg. A nőről tudni kell, hogy nem dolgozik mert lusta, barátom bátjya együtt lakott vele a srác tartotta el az anyját, és mióta a barátom bátyja elköltözött anyuci a mama nyugdiját éli fel.

Barátom multkor elmesélte hogy rosszul esik neki hogy az anyja fel sem hivja, mindig csak ő keresi meg, az anyja sosem jelentkezik. A bátyjával felváltva panaszkodtak 1másnak, hogy milyen a muter...és barátom elmondta nekem aztis, hogy neki ebből elege van, ő többet nm megy az anyjához, mert az még 1x se vette a fáradtságot hogy meglátogassa a fiát, és mesélte aztis, hogy ha legközelebb beszél vele biztos elmondja neki a vélményét. Tegnap felhivta barátomat a muter... és barátomnak hirtelen egyből jókedve lett, a lényeg annyi volt hogy barátom menjen le hozzá karácsonyra...és képes neki ugrani. mondanom sem kell a véleményét nem mondta el neki. És miután lerakta a telefont olyan fura lett...mint aki át van szellemülve, beszéltem hozzá le se sz*rt, nemis érdekeltem, ugylátszik ezt váltotta ki belőle anyuci. Kérdezte a véleményem, mondom én a helyedbe elmagyaráztam volna neki hogyha ő maga sosem jön fel hozzám, mindig csak te mész, és még mostis ezt várja el, és csak azért hivott fel h mész-e karácsonykor tuti kiosztanám hogy ha hiányoznék teis jönnél hozzám. Barátom nemis figyelt rám, holott ő kérdezte mit gondolok. Ugy viselkedett este mint akinek elmentek, mindenre csak vonogatta a vállát. EZT VÁLTJA KI BELŐLE ANYUCI :S

Mondom neki...multkor pont te szidtad anyád erre mondja hogy HÁT Ő ILYET NEMIS CSINÁLT... MIÉRT NEM TUDJA FELVÁLLALNI A VÉLEMÉNYÉT??ÉN NEMÉRTEM...

Az exét is szidja, (bár nem ugyanaz az eset) de megfordult a fejemben hogy vele is jópofizna ha felhivná? És elég fura hogy v alakit elhord a háta mögött mindennek és mikor szembe kerül vele behuzza fülét farkát.

Már előre lefixáltuk a karácsonyt, most anyuci miatt borul az egész, aki mellesleg augusztus óta fel sem hivta a fiát, hogy él-e...barátom meg ugrik neki és hát...fura.

2011. dec. 12. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy akkoris az anyja, ha ilyen. Az is lehet, hogy belül bűntudata van, mivel anno "elhagyta" az édesanyját.
2011. dec. 12. 16:08
 2/6 A kérdező kommentje:

értelek, de nemértem hogy akkor miért szidja ? Vele szemben nemigaz hogy nem lehet aztmondani hogy NEM NEM MEGYEK GYERE TE. hogy lehet valaki ennyire papucs?????????

EZ MÁR PAPUCSSÁG AMUGY???

ÉS HA AZ ANYJÁVAL ILYEN MÁSOKKAL IS ILYEN, SIMÁN LETESZTELNÉM HOGY AZ EXÉVEL HOGY VISELKEDNE HA MEGKERESNÉ A KISCSAJ.

SOKSZOR LETESZTELNÉM HOGY MENNYIRE LEHET ELCSÁBITANI PL.

2011. dec. 12. 16:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az a véleményem, hogy olyan terepen vájkálsz, amihez neked semmi közöd. Az anyjával való kapcsolata az ő dolga, te már ne is haragudj nem vagy senki ahhoz, hogy ebbe beleártsd magad.
2011. dec. 12. 16:12
 4/6 bánomisén ***** válasza:

Féltékeny vagy a barátod anyukájára, miért? Az anyja, természetes, hogy még az is szereti az édesanyját, aki nincs szoros kapcsolatban vele. Az anyukákkal szemben nem mindig logikusan viselkedik az ember, és ez az anyukák privilégiuma :-)

Szerintem ne akard irányítani a barátod életét és családi kapcsolatait, mert, ahogy már előttem is mondták, nincs hozzá semmi közöd, az ő dolga.

És ha vele is úgy ordibálsz, ahogy velünk, akkor hamar rá fog unni a barátod arra, hogy uralkodni akarsz fölötte és beleszólsz a családi dolgaiba.

2011. dec. 12. 16:22
 5/6 A kérdező kommentje:
nem érzem hogy féltékeny lennék...csupán nem értem azt hogy nekem miért pampog az anyja háta mögött, vele szemben meg miért olyan amilyen. számomra nem pasi az aki mindenre ugrik a másiknak, és igen azis zavar ha velem szemben ilyen, mielőtt még valaki irja hogy bezzeg azt szeretem ha a kapcsolatban papucs. utálom ha ilyen, és ugy érzem senkinek sem tudna nemet mondani és bármilyen csajjal összeállna és megcsalna ha nem lennék mellette, pl 1 klubban stb. mert nem merne nemet mondani, csak velem szemben nagy a szája, nekem ez nem férfi
2011. dec. 12. 16:29
 6/6 bánomisén ***** válasza:

Ha naponta ugráltatná az anyukája, megértenélek, de így, hogy hónapokig nem is látják egymást, így nem. Ez nem ugráltatás, hanem több hónap távollét utáni meghívás. És azért egy anyuka jelentkezése teljesen más, mint bárki más nőé.

Jó női szokás szerint túlkombinálod a dolgot és ezt az egyébként ritka alkalmat kivetíted mindenre és mindenkire.

Ha ennyire nem vagy megelégedve a barátoddal és ilyen butaság miatt nem tartod férfinak, miért vagy vele? Vagy az lenne férfias, ha le sem kakilná az anyukáját? Ha hozzá nem tudna kötődni, nem tudna senkihez sem, hozzád sem.

Vagy fogadd el, hogy neki ilyen a kapcsolata az anyukájával, vagy hagyd ott. Látsz majd még az életedben ennél cifrább szülő-gyerek kapcsolatot is, sőt, ha férjhez mész, akkor meg lehet, hogy kifogsz egy olyan anyóst, aki lépten-nyomon beleszól majd az életetekbe, ráncigálja majd a férjedet jobbra-balra és vissza fogod sírni ezt az időszakot, ezzel az anyukával :-))

2011. dec. 12. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!