Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha a párotok ezt mondaná? Nektek is rosszul esne?
A szilvesztert együtt töltöttük. Tegnap beszéltem vele msn-en, mondtam, hogy remélem olyan jó lesz együtt az egész évünk, mint az az este. Erre azt írta, hogy lehet, hogy nem leszünk együtt.. Már többször is mondott olyat burkoltan, hogy mi csak egy ideig leszünk együtt...
Különben még csak 2 hete vagyunk együtt. Bár én szeretném, ha örökké tartana, mert nagyon jó vele :)
Én se élem bele magam már 1 kapcsolatba se, de azért tényleg nem mondanék olyat, hogy lehet ebbe az évbe már együtt se leszünk. Akkor is, ha nyilvánvaló, hogy nem tart örökké.
Na mind1 rákérdezek majd..
Én valószínűleg szakítanék vele.
Nem megyek bele úgy egy kapcsolatba, ha nem vagyunk kölcsönösen szerelmesek egymásba, ha pedig szerelmes az ember, akkor szerintem nincs nagyobb vágya, minthogy a másikkal élje le az életét...
Mi 3 hétig randizgattunk a barátommal, Ő már 2 hét után szerelmet vallott (előtte nem ismertük egymást, kb szerelem volt első látásra), én 3 hét után éreztem, hogy én is szerelmes vagyok. Onnantól, hogy elcsattant az első csók, együtt vagyunk, és már a legeslegelején közös jövőt terveztünk, beszéltünk közös életről, családról, gyerekről... Az összeköltözést is terveztük, és nyélbe is ütöttük 3,5 év után, épp úgy, ahogy előtte megbeszéltük. Most az esküvő a következő, ami pár év múlva esedékes, de már arról is egyre több szót ejtünk...
És nem csak én kezdtem el a "rózsaszín ködtől elvakulva" közös jövőről álmodozni, mert a párom is rengeteg erre utaló megjegyzést tett.
Mindig is úgy álltunk a kapcsolatunkhoz, hogy együtt éljük le az életünket. Mert őrülten szerelmesek vagyunk.
Szerintem másképp nem érdemes komoly kapcsolatba kezdeni, és ha valaki már az elején úgy áll hozzá, hogy úgyse tart örökké, akkor nem sok értelme van folytatni.
De ez csak egy vélemény, olyasvalakié, aki képtelen szerelem nélkül kapcsolatba belépni és szerelmesen pedig képtelen nem közös jövőt tervezni...
21/L
Én senkibe se leszek őrülten szerelmes, nekem ahhoz sok idő kell. Volt 1 kapcsolatom, ami 1,5 évig tartott. A 11. hónapig csak szerettem, utána lettem belé őrülten szerelmes.
Azt se várom el, hogy 2 hét után szerelmet valljon. Mondjuk ahogy eddig ismerem, szerintem nagy szó lesz az, ha kimondja :) Ő is olyan, hogy inkább kimutatja. Csak én nehezen tudom értelmezni ezeket, nagyon elfogult vagyok..
Mondjuk én azért nem hiszem, hogy nem tervez komolyat velem, mert velem akarja elveszíteni. Az első 1-2 beszélgetésünknél emlékszem, hogy mondtam, hogy a tapasztalt srácokat szeretem, nem szeretek tanítgatni.. Tehát még csak nem is lenne oka azt hazudni, hogy szűz. Azt mondta, hogyha minden olyan jól alakul, mint eddig, akkor velem akarja az elsőt...
Nem te vagy neki a nagy ő és ezt érzi, de a finom puncid minden fáradozást megér! :)
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!