Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy esne nektek, ha eljegyzési gyűrű mellé kapnátok egy házassági szerződést is?
Ha válásra kerülne a sor, nyilván nem szeretné, ha kisemmiznék.
Ha meg nem akarod, mit problémázol?
Nem ertenem meg
Tapasztalataim alapján ha a ferfi kezdeményez ilyet, akkor :
Felsőbbrendűnek hiszi magát,
Bebiztositja magát, hogy a nő ne tudja elhagyni
Vagy pedig azt,mhogy amikor elhagyja akkor amikor a3. Gyereket vállaják, és a nő nem tud ezidő alatt dolgozni, hiszen neki evidens, hoyg a nő esik ki a munkaból, anhszóval ennek örömér ugye a hazassagi szerződés alapjan kisemmizi a nőt, hisze igaz, hogy nem volt értékelhető jövedelme, de az elvileg közösen vállalt gyerekek miatt, nem, az enm zsámít, hogy otthon mosott gatya és meleg ebed van..atb
Egy átlag házasságban teljesen tiszta, hogy mi kijé, elvielg pont arról szól, hogy ketten vagyunk együtt, kiegészítve a masikat..
Ez igaz a megserzett anyagi javakra..
Jah, mielòtt barki pénzéhesnek tartana, igen volt olyan időszak, amikor a ferjemnek kelltt eltartania mert nem volt munkám, de volt olyan amikor neki nem volt, és egyébkent jelenleg 1,5 szerese a fizum, mint neki, (180nettoja van)
Persze ha beszéltünk volna róla és mindkettőnknek azonos a nézete akkor oké..
Másrészt az eljegyzés még nem házasság, még nem kell házassági szerződés..
Soha nem volt hazassagi szerzodesem pedig mar elvaltam, megis evidens volt h az en hazam az enyem, a ferjeme pedig a sajat haza es senki nem probalta meg lenyulni a masik cuccait.
Egyetlen dolgon veszekedtunk: kavefozon.Ez igy eleg hulyen hangzik leven egy kb.1000 feintos kotyogosrol van szo, mikozben mindkettonknek ennel sokkal ertekesebb dolgai vannak, pl: kondigepek, ilyesmi.
Szoval a kavefozon ment a vita ami odaig fajult h azt mondtam neki, h vigyen amit akar de a kavefozo maradt.8 eves koromban kaptam egy nagyon ertekes medalt, es azt mondta hogyha azt viheti akkor enyem a kavefozo es ugyan a medal sokat jelentett, a kavefozohoz ragaszkodtam (eszmei erteke van:-))))
Egyetertek azzal hogy a mai vilagban kell hazassagi szerzodes.... jobb felni mint megijedni!
de hogy rogton az eljegyzesi gyuruhoz? meg a megbeszelesem nelkul? esetleg olyan gazdag a volegenyed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!