Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek emiatt magam alatt?
Figyelt kérdés
Párommal 6 éve vagyunk együtt, és szó sincsen eljegyzésől, pedig azért 6 év az 6 év. Közeleg a karácsony. Mindenkit eljegyeznek, vagy eljegyeztek körülöttem eddig.. én meg csak nézem a képeket. Erőltetni nem akarom, de bánt. Ti mit tennétek?2014. dec. 23. 20:19
1/17 anonim válasza:
Nincs megszabva, hogy mi miatt lehetsz magad alatt, de ez az eljegyzési dolog miatt bánkódni hülyeség. Nem fog a házasság után semmi történni.
2/17 anonim válasza:
Hány évesek vagytok, milyen életszakaszban? Sokan az eljegyzést egy új korszak kezdetének tekintik, és akkor lépik meg, mikor mindketten végeznek az egyetemmel, vagy közös lakást vesznek, stb. Ti erről egyáltalán nem beszéltetek még? Mert akkor nincs is oka azt gondolni, hogy igényed van rá. A házasság egyébként tényleg nem változtatja meg a kapcsolatotokat, vagy ha mégis, akkor gyakrabban rossz irányba, mert ami fix, azt már nem kell ápolni.. Én mit tennék? Mi a kapcsolat elején átbeszéltük, hogyan gondoljuk a jövőt, és bármikor szóba hozom, amikor új gondolatom támad a témáról. Egy őszinte kapcsolatban szerintem ennek nem szabadna tabunak lennie..
3/17 anonim válasza:
Hat év alatt nem beszélgettetek el még arról, hogy hogyan képzelitek el a jövőtöket? Akkor itt az ideje tisztázni a kérdést.
4/17 A kérdező kommentje:
én 25 ő 28 éves. Sokszor beszéltünk erről, laktunk is együtt 2 évig, de önhibánkon kívül szét kellett költöznünk, most megint lakást keresünk. Jó lenne érezni, hogy tényleg omolyan gondolja velem. Néha szóba hozom a témát de p elhessegeti
2014. dec. 23. 20:27
5/17 anonim válasza:
Ha elhessegeti a témát, akkor ebből nem lesz lánykérés. Mivel magyarázza, hogy nem akar veled erről még beszélni sem?
6/17 anonim válasza:
Örülj annak, hogy van párod, aki szeret. Egy csomóan azért sírnak, mert magányosak.
7/17 A kérdező kommentje:
Neki nincs pénze gyűrűre, pedig nekem nincsenek nagy igényeim. Na meg a lagzi is sokba kerül.. és küldönbenis utálja az aranyat
2014. dec. 23. 20:33
8/17 anonim válasza:
Mi lassan 9 éve vagyunk együtt, 3 gyerekünk született. Nekem is jól esne, de tudom hogy most másra kell a pénz. Az fontosabb, hogy a nemrég vásárolt házunkat felújítsuk. Nem kell, hogy emiatt magad alatt légy.
9/17 anonim válasza:
Szerintem meg akarja várni amíg együtt tudtok lakni. Ha pillanatnyilag ennek elintézése is nehézséget jelent, hova sietni?
10/17 anonim válasza:
A barátnőm exe is mindig ezzel magyarázta,h miért nincs lánykérés 5 év után se. Nincs pénz blabla. Szétmentek,összejött egy csajjal egy év után elvette. Ott rögtön volt pénz. Ha valaki elakar venni az el is fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!