Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek emiatt magam alatt?
Nézd, ha még együtt élni sem tudtok, akkor mire házasodni?
Másrészt: ha el akar venni, az nem pénzkérdés, elvenne. Nyilván ismerhet már annyira, hogy tudja, hogy egy 3000 Ft-os ezüst gyűrűvel is boldog lennél. Ha viszont elhessegeti a témát, akkor én komolyan leülnél vele elbeszélgetni, mert ugyan még fiatal vagy, de ha csak pazarold az időd olyannak, aki esze ágában sincs értek felelősséget vállalni és nem akar veled komoly kapcsolatot, csak ameddig nem jön jobb, azt jobb mihamarabb tudni. Kimondani úgysem fogja, kényelem..de a reakciójából sok minden leszűrhető. bár, nekem az is elég árulkodó lenne, hogy elhessegeti a témát...6 évig meg nem illik valakit feltartani, ha nincsenek vele komoly szándékai. Vagy le kell tisztázni, hogy max miben gondolkodik, és akkor a nőnek is megvan a választási lehetősége, hogy tetszik-e neki a felállás vagy többet akar és lelép.
"nekem egy 100 ft-os műanyag játékgyűrű is megtezsi. De én úgy gondlom, hogy ő a legjobbat szeretné... "
ennél naivabb nehezen lehetnél :D :D :D
6 év alatt nem lépett, nem is fog. és ennek köze nincs a pénzhez
Én megértem, hogy félsz a bizonytalanságtól; szerintem joggal mondhatod neki h ezt a kérdés mostmár tisztáznotok kell.
F/27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!