Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lehetek emiatt magam alatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek emiatt magam alatt?

Figyelt kérdés
Párommal 6 éve vagyunk együtt, és szó sincsen eljegyzésől, pedig azért 6 év az 6 év. Közeleg a karácsony. Mindenkit eljegyeznek, vagy eljegyeztek körülöttem eddig.. én meg csak nézem a képeket. Erőltetni nem akarom, de bánt. Ti mit tennétek?

2014. dec. 23. 20:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
61%

Nézd, ha még együtt élni sem tudtok, akkor mire házasodni?

Másrészt: ha el akar venni, az nem pénzkérdés, elvenne. Nyilván ismerhet már annyira, hogy tudja, hogy egy 3000 Ft-os ezüst gyűrűvel is boldog lennél. Ha viszont elhessegeti a témát, akkor én komolyan leülnél vele elbeszélgetni, mert ugyan még fiatal vagy, de ha csak pazarold az időd olyannak, aki esze ágában sincs értek felelősséget vállalni és nem akar veled komoly kapcsolatot, csak ameddig nem jön jobb, azt jobb mihamarabb tudni. Kimondani úgysem fogja, kényelem..de a reakciójából sok minden leszűrhető. bár, nekem az is elég árulkodó lenne, hogy elhessegeti a témát...6 évig meg nem illik valakit feltartani, ha nincsenek vele komoly szándékai. Vagy le kell tisztázni, hogy max miben gondolkodik, és akkor a nőnek is megvan a választási lehetősége, hogy tetszik-e neki a felállás vagy többet akar és lelép.

2014. dec. 24. 05:45
 12/17 A kérdező kommentje:
Mindt írtam laktunk együtt de akkor elmondom, hogy eladták a fejünk felől a lakást, és van egy cicánk. A cica miatt nem nagyon kapunk albérletet. Ismerjük egymást és tudja nagyon jól, hogy nekem egy 100 ft-os műanyag játékgyűrű is megtezsi. De én úgy gondlom, hogy ő a legjobbat szeretné... és igen, nem tartana fel 6 évig, én sem őt. Nem karácsonykor, de mindenkéépen megkárdezem, mi a szándéka.
2014. dec. 24. 12:12
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Aham, nem tartana fel feleslegesen, meg a legjobbat szeretné (nyilván, azért nem kapkodja el azt,hogy veled lehorgonyozzon)...de 6 év után is csak terel, nem ad egyenes választ,holott tudja, hogy neked - kinek nem...- számít a dolog. Áltasd csak magadat királylány...
2014. dec. 25. 05:42
 14/17 anonim ***** válasza:
6 év alatt nem tudott egy gyűrűre valót összespórolni? Ne haragudj, de nem komolyak a szándékai akkor! Igen lehet 3 ezerért is ezüst gyűrűt venni, de ha ennél értékesebbet, drágábbat szeretne adni neked, akkor ha igazán akarná, akkor 6 év alatt ennek is ki tudta volna gazdálkodni az árát!
2014. dec. 29. 08:44
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ráadásul sokat esett az arany ára az elmúlt időszakban, szóval még olcsóbban is tudna most venni, mint mondjuk 4 évvel ezelőtt. Tehát szerintem ez nem indok. Ha régóta nézegetné az árakat és csak a pénz lenne a gond, tavasszal már ugrott volna venni egyet, annyit esett az ára.
2014. dec. 29. 12:23
 16/17 anonim ***** válasza:

"nekem egy 100 ft-os műanyag játékgyűrű is megtezsi. De én úgy gondlom, hogy ő a legjobbat szeretné... "

ennél naivabb nehezen lehetnél :D :D :D

6 év alatt nem lépett, nem is fog. és ennek köze nincs a pénzhez

2014. dec. 31. 16:11
 17/17 anonim ***** válasza:

Én megértem, hogy félsz a bizonytalanságtól; szerintem joggal mondhatod neki h ezt a kérdés mostmár tisztáznotok kell.

F/27

2015. jan. 7. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!