Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gyűlölöm magam! Hogy lehetek...

Gyűlölöm magam! Hogy lehetek ilyen szerencsétlenen? Nem fogja be a festék ezt a rohadt ruhát!

Figyelt kérdés
Esküszöm nem bírom tovább hónapok óta szerettem volna ezt a fazonú kardigánt végre meg van de a mi városunkba csak ilyen hányás színűt hoztak..az is még csak most ért ide...születésnapomra megkaptam vettem fekete ruhafestéket..mindent a leírtak alapján csináltam és nem fogta be!!!! ugyanolyan hányás színe van..az egyetlen születésnapi ajándékom és ráadásul hónapok óta vágytam rá......kenjek rá hajfestéket vagy mit csináljak?
2014. nov. 12. 20:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A fekete a legnehezebb festés. Nézd meg a kardigán anyagát, mert lehet, hogy nem festhető.
2014. nov. 12. 20:48
 2/8 A kérdező kommentje:
a címkéje bezzeg fekete lett....90% cotone 10%elastico (ez gondolom a műbőr betét lesz) az legalább fekete
2014. nov. 12. 20:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a 10% elastic lehet a gond benne, mivel az valami gumi féle a pamuthoz keverve, attól rugalmas az anyag, és azt a ruhafesték nem fogja be soha.
2014. nov. 12. 20:57
 4/8 A kérdező kommentje:
és ezzel lehet valamit kezdeni? tudom elég eszement ötletnek tűnik de pl fekete hajfestékkel lekenni?
2014. nov. 12. 21:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Akkor kuka... nem értem ha nem tetszik minek vetted meg? És főleg minek kísérletezgetsz ilyen ostobaságokkal hogy festékek, de főleg hajfesték? Ugye te se gondoltad komolyan hogy át fogod festeni vele?

A ruhafesték arra jó hogy ha árnyalatnyit akarsz változtatni vagy ha pl. folt lett a ruhádon akkor egy próbát megér, de egy totál más színt feketére...? eszement ötlet.

Még mindig nem értem minek vetted meg ha annyira ronda a színe.... mentél volna messzebbre és kaptál volna feketét vagy rendelsz netről... de így hamarosan kidobhatod.

2014. nov. 12. 21:11
 6/8 A kérdező kommentje:
nincs lehetőségem elutazni másik városba érte..neten pedig egy darabot láttam azt meg elvitték előlem..
2014. nov. 12. 21:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor is gratulálok, megveszel egy olyat amitől hányni tudnál, aztán kidobhatod.
2014. nov. 13. 13:25
 8/8 A kérdező kommentje:
vissza olvasva elég hisztis voltam tegnap...bocs mindenkitől..de tényleg szörnyű volt h mindenki cseszegetett a születésnapomon és kibuktam.. a ruhára pedig találtam megoldást
2014. nov. 13. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!