Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy esne nektek, ha eljegyzési gyűrű mellé kapnátok egy házassági szerződést is?
Figyelt kérdés
2015. jan. 1. 22:50
21/36 anonim válasza:
#15-osnek>
Ezt benezted:
"mert a felek különvagyona soha nem lesz közös a házassságban"
Dehogynem az lesz, asszem 5 vagy 10 év után.
22/36 anonim válasza:
Az örökség, ajándék mindig is azé marad kizárólagosan, aki kapta.
23/36 anonim válasza:
igen, én is úgy értettem a kérdést, hogy nem a gyűrűvel egy percben kapta a szerződést.
24/36 anonim válasza:
Akinek magas a fizetése, és olyan nőt vesz el/ahhoz megy feleségül, aki havi 80 ezret keres, viszont 200 ezret akar költeni, akkor meg is értem, hogy házassági szerződést csináltat.
A házasság előtti vagyon nem közös. Nekem van ilyen, a férjemnek nincs, de nincs szerződésünk. A fizetésem kb 20 ezerrel kevesebb. Így semmi értelme nem lett volna papírozni.
Amúgy nem szólnék semmit. Megnézetném egy ügyvéddel, és ha azt mondja minden oké, akkor aláírnám. Aki ezen megsértődik, annak csak a párja pénze kell.
25/36 anonim válasza:
Kérdező, Te hogyan reagáltál erre?
26/36 anonim válasza:
Kedves, aranyos kérdező! Ne hagyj bennünket a tudatlanság mocsarában dagonyázni. Válaszolj valamit, -mit -mit -mit...........
27/36 anonim válasza:
Én felajánlottam, hogy írjunk, mivel a párom sokkal többet hoz a házasságba. Szerintem ez jogos, és ellenkező esetben bizony én se bánnám, hogy ha véletlen meggajdul a hites uram 50 évesen, akkor nem a semmin maradok ott a gyerekekkel. Mondjuk ő nem kért belőle, úgyhogy nem lesz.
28/36 A Tengerész válasza:
Miután én férfi vagyok én adtam a gyűrűt és sajnos nem tettem mellé szerződést. Persze sok függ attól, hány évesek vagytok és mitek volt már a házasság előtt. Volt itt egy valamilyenbácsi aki a törvényi szabályzást elégnek gondolta, hát ez elég nagy marhaság. Pl ha az egyik fél szülei egy élet munkájával építettek egy házat, azt megörökli, aztán a fiatalok hozzáépítenek, akkor váláskor az egész ház fele a másiké, amit ugye nem igazán érzek jogosnak, még ha törvényes is. Hasonlóképpen ha valaki mondjuk 100 millióval a bankban elvesz egy nőt egy szál bugyiban, ha nincs szerződés 50 a nőé ha válnak. Bezony! Szóval kell a szerződés és ne vedd sértésnek, sőt téged is véd. Persze az hogy odateszik eléd az bunkóság, de közösen megfogalmazni az OK.
29/36 anonim válasza:
először biztos szar érzés de szerintem is praktikus megoldás arra az esetre ha valami gond adódna mert gondolj bele megcsalnak ott ülsz a bíróságon és csak előhúzod a zsebedből és annyi tiéd az amiben megegyeztek..
30/36 anonim válasza:
"Hogy esne nektek...?"
Ezek szerint neked rosszul esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!