Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nem vagyok meghívva. Nektek...

Nem vagyok meghívva. Nektek ez hogy esne?

Figyelt kérdés

Februárban lesz párom húgának a szalagavatója. Tegnap hívta a húga telefonon, hogy úgy szervezze párom az idejét, hogy azon a hétvégén szalagavató, haza kell menni, de ha valami közbejön, mindenképp szóljon jövő péntekig, mert van másnak adni a jegyét.

Engem viszont nem is említett. Fogalmam sincs, hogy mi a szokás, de iszonyú rosszul esett, hogy fel sem merült, hogy elmenjek én is a párommal. Nem várom el, hogy megvacsoráztassanak vagy ilyesmi, de rosszul esik.

Szerintetek felfújom vagy jogosan érint rosszul a dolog?

(21 évesek vagyunk, 4 éve együtt, együtt is lakunk.)

2015. jan. 8. 11:40
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
57%

Nálunk minden diák kapott 3 jegyet és ossza el igazságosan. Oszt a mamák vergődtek, hogy de ők akarnak jönni, nem értették meg, hogy felesleges, mert nem jöhetnek be, úgyse. :D

Szerintem ne szomorkodj, szervezz magadnak arra a napra valami csajos napot. :)

2015. jan. 8. 14:13
 22/33 anonim ***** válasza:
79%
Sajnos korlátozva van a jegy mert kicsik a termek.Hiába lenne több jegy nincs hová állni ülni.De amúgy nekem sem esne jól.Sajnos ez ilyen helyzet.A testvérének illett volna veled közölni hogy nem azért nem hívott mert nem akar látni....
2015. jan. 8. 14:23
 23/33 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm, nem parázok rajta tovább :)
2015. jan. 8. 14:57
 24/33 anonim ***** válasza:
22%
Tényleg korlátozva vannak a jegyek, de annyit mondhattak volna hogy "de kár hogy nem tudtam több jegyet szerezni, ha mégis sikerül szólok", vagy valami.
2015. jan. 8. 16:22
 25/33 anonim ***** válasza:
29%

Én utálom a szalagavatókat, unalmasak, hosszúak!

Anno a sajátomat is nehezen vészéletem át, csak az after partyra gondoltam. Szóval a kérdésre a válasz: nekem úgy esne, hogy jól, meg is köszönném, hogy nem kellett végig ülnöm :D

2015. jan. 8. 17:00
 26/33 anonim ***** válasza:
60%

Már bocs, de neked a PÁROD HÚGÁNAK a szalagavatójához semmi közöd és jó lenne, ha nem hisztiznél feleslegesen.

Nyilván OKKAL nem hív meg, pl. nincs elég jegy.

Isten mentsen az ilyen nőktől.

2015. jan. 8. 18:33
 27/33 A kérdező kommentje:

jézusom utolsó, hormnoproblémáid vannak, vagy mina akadtál így ki? :D

mint írtam, nem hisztizek. rosszul esett valami, amiről ahelyett hogy páromat traktáltam volna vele, titeket kérdeztelek meg. ez nem hiszti, hanem kíváncsiság.

a párom húgának a szalagavatójához pedig annyi közöm van, hogy a párom megy. mint írtam, nem vagyok tisztában az illemszabályokkal, de mint ahogy az én unokatesóm is ugyanúgy meghívta a barátomat az esküvőjére, azt hittem, ez úgy szokás, hogy az eseményekre párban hívnak. az én öcsém is meghívta barátomat a szalagavatójára 2éve, bár ott nem voltak jegyszámkikőtések.

de mielőtt még valaki nekemesne, felfogtam, hogy nincs elég jegy, hogy nincs jogom ahhoz hogy ez rosszul essen, tovább léptem, nem kell kitekerni a torkom :)

2015. jan. 8. 18:39
 28/33 A kérdező kommentje:
*kikötések
2015. jan. 8. 18:39
 29/33 anonim ***** válasza:
72%
4 éve volt szalagavatóm, és korlátozott számú jegyet kapott mindenki. 4-et kaptunk, de én még valakitől kértem egyet, aki nem használta fel mindet, így 5 embert hívhattam. Értelemszerűen ezek a szüleim voltak, egy bátyám a 3 közül, illetve a nagyszüleim. A bátyámnak, aki jött, volt már akkor felesége, de eszébe sem jutott ezen problémázni. Egyébként nálunk utána nem is volt semmi, se vacsora, se ajándékosztás, vagy bármi. Hazamentünk, én átöltöztem és mentem bulizni a barátnőimmel. Nem a saját osztályunkkal mentünk, mert ők is szerveztek valamit, de mi valami tök más helyre mentünk a saját társaságunkkal, akik már bőven nem gimnazisták voltak.
2015. jan. 8. 18:45
 30/33 anonim ***** válasza:
79%
Nálunk egy kis színházteremben volt a szalagavató. Ez emlékeim szerint voltunk legalább 120-an az évfolyamon, szóval kevés volt jegy. Nálunk csak a szüleim jöttek.
2015. jan. 8. 20:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!