Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem elmondta nekem, hogy megnézi más nők melleit. Nektek ez hogy esne?
Miért mondta ezt? Nem mindegy, hogy milyen szituációban, hogyan hangzott el.
Mi múltkor pár napra munka miatt külön voltunk, hiányoztunk egymásnak. Azt mondta a férjem, hogy nézegeti a nőket az utcán, de egyik sem olyan csinos, mint én. Ha lát egy csinosabb nőt, arról is én jutok eszébe. Én ennek örültem :) Nem esett rosszul egyáltalán.
Nyilván ha azt mondaná, hogy figyelj a szomszéd Marika melle sokkal formásabb, mint a tiéd, annak nem örülnék :)
Most vakuljon meg? A nők velejárója... és amíg ki is rakják a kirakatba addig, meg még inkább.
Sehogy nem esne, mintha azt mondaná, hogy a férfiak szőrősebbek mint a nők. Eddig is tudtam, hogy megnézi a szépet, ahogy én is.
Csak mi nők nem a gatyájukat méregetjük, hanem az arcuk, a szemükben mélyedünk el és a testfelépítést.
Szóval én látom ebben a felháborítót.
28 N
Hát nem esne jól,ilyen szempontból én is érzékenyebb típus vagyok. Gáz vagy nem,ez van,én ilyen vagyok.
De még mindig jobb,hogy őszinte hozzád,mintha te észrevennéd,hogy Ő állandóan más nők mellét nézi és letagadná. Ez még egy fokkal jobb. Bár,ha tudja,hogy téged ez bánt,akkor azért visszafoghatná magát egy kicsit.
Magamtól is gondolom, hogy nyilván megnézi.
Ha ez magától közölné, azért elég furcsának tartanám. De legfeljebb mondanám, hogy semmi gond, nézelődjön nyugodtan, én is megnézem más férfiak vállát, karját, mellkasát, fenekét, stb. :-)
hm hát egy nő erre érzékenyen reagál.
a férfi ott lett volna bölcs, ha nem mondja el.
mivel ezzel semmi hasznot nem hajt, viszont megbántja a feleségét.
nem sok esze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!