Nem vagyok meghívva. Nektek ez hogy esne?
Februárban lesz párom húgának a szalagavatója. Tegnap hívta a húga telefonon, hogy úgy szervezze párom az idejét, hogy azon a hétvégén szalagavató, haza kell menni, de ha valami közbejön, mindenképp szóljon jövő péntekig, mert van másnak adni a jegyét.
Engem viszont nem is említett. Fogalmam sincs, hogy mi a szokás, de iszonyú rosszul esett, hogy fel sem merült, hogy elmenjek én is a párommal. Nem várom el, hogy megvacsoráztassanak vagy ilyesmi, de rosszul esik.
Szerintetek felfújom vagy jogosan érint rosszul a dolog?
(21 évesek vagyunk, 4 éve együtt, együtt is lakunk.)
írásodból azt veszem ki, hogy 1 db jegyről van szó. Akkor szerintem nincs miről beszélni, egyértelmű, hogy a testvérét hívja meg.
Anno nálunk is mindenki fix darabszámú meghívót kapott, és személyenként kellett számolni, nem családonként.
nem értem miért kellett sértegetni, de köszönöm a válaszokat.
igen lehet tényleg nem volt elég jegy. amúgy abszolút nem hisztizek vagy ilyesmi, barátomnak se említettem a dolgot.
Az öcsém iskolájában egy diák csak korlátozott számú jegyet vásárolhatott, így ha nagy volt a család, szelektálni kellett, ki megy, vagy másoktól szerezni jegyet, akik nem akarták az összeset felhasználni. Nem lehet, hogy itt is ez a helyzet?
Ha nem ez a helyzet, egyébként eddig jónak tűnt a kapcsolatod a húggal, illetve a családdal?
kiírtam egy kérdést, hogy megtudjam mások véleményét egy dologról, ami sz.rul érintett.
nem láttál te még nőt hisztizni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!