Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek az, hogy esne ha a...

Nektek az, hogy esne ha a férjetek/élettársatok egyik ajándéka az lenne, hogy elmenj a körmödet meg csináltatni, és mikor valami baja van egyből azt mondja nem lesz az az ajándék?

Figyelt kérdés
Veszekedés és minden ok nélkül mond ilyent!Azt meg értem ha veszekedtünk volna akkor azt mondja,hogy nem lesz!De így?
2014. dec. 21. 11:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%
Ha ez lenne az első jel, akkor szomorúan tudomásul venném, hogy a kapcsolatom nem normális, és szépen befejezném...
2014. dec. 21. 11:22
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi vagy, te gyerek, akit igy akar megnevelni?
2014. dec. 21. 11:29
 3/11 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg legközelebb, hogy "Egyébként neked ilyen mi bajod?!". Aztán ha megkérdezi hogy érted, akkor mondd el ezt neki.
2014. dec. 21. 11:37
 4/11 A kérdező kommentje:
Mikor így viselkedik az a baj nem lehet vele beszélni se válaszolni!Mikor le nyugszik beszélni se akar az egészről.
2014. dec. 21. 11:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem nekem nem lenne ilyen férjem.

Ezt még a szüleimtől sem viseltem jől, ha egyáltalán elviseltem. Erek perec megmondtam már nekik is, hogy akkor nem kell az ajándék, ha nem ajándék, hanem zsarolásra használják. Nem jutalomként gondolok a szülinapi, karácsonyi ajándékra, hanem ajándékként. Ezt kb 10 évesen mondtam nekik, persze az akkori megfogalmazásommal. A zsarolás sző benne volt.. Akkor leszoktak rőla, többet ilyet nem mondtak. Hanem max előre figyelmeztettek, hogy ha valamit kertem, (nem ünnepre) akkor azét tennem kell..

Tehát ezt egy társtól nem viselném el, nem lenne kerdés hogyan esne...

2014. dec. 21. 12:01
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én felnőtt embertől nem türném el az affektálást. Amúgy sem viselem el a sértődős és idegeskedő embereket, én ilyen párt nem választanék.
2014. dec. 21. 12:09
 7/11 A kérdező kommentje:
Ezért nem mondom sose,hogy mit szeretnék ha kérdezi.De azért itthon vagyok a nap 24órájában készen állok Mindenre mert gyerekeink is vannak.Eljárni sehova se szoktam.Elég jól indulnak az ünnepek de tul teszem valahogy rajta magam!
2014. dec. 21. 13:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Én azonnal dobnék egy olyan pasit aki műkörmöshöz akarna engem küldeni! Pláne ajándékként!
2014. dec. 21. 13:27
 9/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Én még annak is Örülök.Nem vagyok nagyra vágyó!Azt szokták mondani ki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli!
2014. dec. 21. 17:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Hát akkor nem lesz az gyöngyöm! - ennyit mondj neki. Aztán ha van rá lehetőséged, másnap szépen elmégy a körmöshöz és megcsináltatod magadnak.

Off

Rohadtul nem értem az olyan tanácsadókat, akik a legvacakabb kis problémácskára is megoldásként azonnal "hagydottváljel"-t sikítanak. Mintha más kapcsolatának szétbarmolása olyan nagy segítség lenne...nos NEM AZ!

On

2014. dec. 22. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!