Nektek az, hogy esne ha a férjetek/élettársatok egyik ajándéka az lenne, hogy elmenj a körmödet meg csináltatni, és mikor valami baja van egyből azt mondja nem lesz az az ajándék?
Azt hiszem nekem nem lenne ilyen férjem.
Ezt még a szüleimtől sem viseltem jől, ha egyáltalán elviseltem. Erek perec megmondtam már nekik is, hogy akkor nem kell az ajándék, ha nem ajándék, hanem zsarolásra használják. Nem jutalomként gondolok a szülinapi, karácsonyi ajándékra, hanem ajándékként. Ezt kb 10 évesen mondtam nekik, persze az akkori megfogalmazásommal. A zsarolás sző benne volt.. Akkor leszoktak rőla, többet ilyet nem mondtak. Hanem max előre figyelmeztettek, hogy ha valamit kertem, (nem ünnepre) akkor azét tennem kell..
Tehát ezt egy társtól nem viselném el, nem lenne kerdés hogyan esne...
Hát akkor nem lesz az gyöngyöm! - ennyit mondj neki. Aztán ha van rá lehetőséged, másnap szépen elmégy a körmöshöz és megcsináltatod magadnak.
Off
Rohadtul nem értem az olyan tanácsadókat, akik a legvacakabb kis problémácskára is megoldásként azonnal "hagydottváljel"-t sikítanak. Mintha más kapcsolatának szétbarmolása olyan nagy segítség lenne...nos NEM AZ!
On
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!