Illik ajándékot vinnem? Ha igen, mit ajánlotok?
A barátom szeretne bemutatni a családjának. A szülei elváltak, de az anyukájának van egy új párja. Van egy nővére, aki ha jól tudom 24 éves, és van egy bátyja is, de ő is 20 éven felüli (a pontos korát nem tudom).
Az anyukája 45-50 év körül van.
21 éves vagyok (a barátom 19), nem rendelkezem túl sok pénzzel. Arra gondoltam, hogy a 2 férfinak valamilyen alkohol (pl. bort) vennék, a nőknek pedig bonbont.
Szerintetek?
Én biztos nem vinnék piát egy 19 és egy 21 éves fiúnak, pláne nem első találkozásnál, az anyjuk előtt.
Anyukának vigyél egy szép cserepes növényt (ennek minden nő örül), a bátynak nem kell ajándék, inkább süss egy tálnyi angol csokis kekszet, vagy valamit, ami nem szárad ki, és desszertnek azt vidd el (akár egy pofás fém, kekszes dobozban).
Köszönöm a válaszokat! :)
Én vagyok 21 éves, a barátom bátyja nem tudom mennyi idős.
A sütivel az a probléma, hogy laza 2 órát kell vonatoznom, hogy elmenjek hozzájuk.
Mielőtt vki rávágná, hogy ilyen távolságból nem fog működni, elárulom, hogy iskolaidőben én is Pesten vagyok, ami csak fél órányi út tőlük, nyáron pedig itt dolgozik a közelben a barátom :)
Csinálj bármit amire van időd és nem romlik el az út alatt, mert mindenkinek bejön ha tudsz "főzni"(akár sütit).
Én ilyenkor megkérdezném tőle, h milyen csokit szeretnek a rokonai.
Jó ötlet szerintem az is amit te írtál, az enyém kicsit olcsóbb verzió. :)
Lánynak csoki :D :D :D
Ajánlom hogy tudd meg, mit szeret jobban: a SOK csokit, vagy a kevesebb de JOBB csokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!