Nektek köszön a volt élettársatok?
Figyelt kérdés
2014. aug. 27. 18:12
1/12 anonim válasza:
Igen.Civilizáltan viselkedünk,hiszen egykoron együtt éltünk,és rengeteg jó dolgot is átéltünk.
3/12 anonim válasza:
Igen. Alapvetően minden ismerősömnek köszönök, akivel találkozok, és el is várom. (Kivétel, ha tényleg nem vesszük észre egymást, de ez ritka.) Nem jelent órákig tartó fecsejt, legfeljebb néhány udvarias mondatot, de többnyire azt se. Ugyanezt miért ne adhatnám és várhatnám el valakitől, akivel hajdan testnedveket is cseréltünk?
4/12 anonim válasza:
Végül is együtt éltünk évekig, és bár haraggal váltunk el, de félre tudtuk tenni a sértődésünket. Így igen, ha véletlen találkozunk akkor köszönünk egymásnak, sőt elfordult, hogy pár percig beszélgettünk is.
5/12 anonim válasza:
nem
még facebookon is letiltott :D
6/12 anonim válasza:
Mi még szexelünk is, ha úgy adódik.
7/12 anonim válasza:
Kiváncsi lennék, hogy akik itt válaszoltak vajon hánynak a partnere teheti meg ugyan ezt, mint amit ők:DD
8/12 anonim válasza:
Nem szoktunk találkozni. 8 éve szakítottunk, egy alkalommal találkoztunk. Amikor szakítottunk még nem volt menő a facebook, azóta pedig nem jelölt ismerősnek.
De 8 év csend után úgy gondolom már gyanús lenne ha hirtelen keresni kezdene.
10/12 anonim válasza:
Harom exparom van akivel egyutt is eltem.
1.az uj baratnoje azt se engedi h koszonjon nekem,a telefonszamat s le kellett cserelnie...szanalom....
2.Neha napjan felhiv,ha osszefutunk valzunk par szot.teljesen normalis a viszonyunk.
3.semmit sem tudok rola.annyira beporgott mert otthagytam h letiltott a facebookrol is,azota nem is lattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!