Ti elmondanátok a szüleiteknek, más közeli családtagjaitoknak vagy a barátaitoknak, hogy ha a férjetek/élettársatok kezet emelne rátok?
Még nincs férjem, és de nem tudom elképzelni, hogy ha brutális lenne a párom velem, akkor ne kérjek segítséget a környezetemtől. Szerintem a bántalmazás nem fér bele egy normális párkapcsolatba.
De akkor más nők, feleségek/barátnők miért tűrnek? Miért hallgatnak arról hogy bántalmazzák őket?
Talán hisznek abban,hogy csak egyszeri alkalomról van szó és megbánja a párjuk és nem akarják örökre elvágni a családjuk előtt a másikat.
Engem sosem vertek,ellenben én egyetlenegyszer adtam egy hatalmas pofont a férjemnek amikor kiderült,hogy interneten találkát beszélt le,még az orrából a vér is folyt .
Indulatból tettem,önkívületi állapotomban ,egyébként a gyerekeiknet nem bántom soha .
Amíg nem "végeztem" vele hivatalosan, nem.
Apukám és nevelőapám is katona, apukám volt harctéren Irakban, Koszovóban is. Valószínűleg nem úszná meg a férjem egy kis elbeszélgetéssel, márpedig az apám nem érdemli meg hogy egy ilyen "ember" miatt börtönbe kerüljön.
De amikor már teljesen nincs képben a pasi, akkor utólag elmondanám. És akkor is, ha egyedül nem tudnék lépni.
Nem mondanám,én dolgom.
De első alkalommal repülne az illető férfi.
(volt is aki meg akart ütni,jó reflexeim miatt csak a karomat súrolta az ütés,aznap láttam utoljára)
Párom a légynek se ártana,nem tudom annyira felbosszantani :)
Ez nem ilyen egyszerű. Akikre kezet emel a párjuk, azok általában már alapból sérülékeny, önbizalomhiányos nők. (Naja, majd egy sikeres, vidám, életerős asszonykával kezd ki az iszákos ura... fenét!)
Mire tettlegességre kerül a sor, a pasi már jó eséllyel leválasztotta a nőt a régi baráti társaságokról, gyakran a családjától is elszakította. Mindez megspékelve azzal, hogy a nő ettől kezdve fél tőle, nem beszélve arról, hogy szégyelli is. Azt is, hogy őt verik, és azt is hiheti, hogy az ő hibája, mert nemelég jó.
Egyébként nem mondanám el, csak szép csendben kirúgnám a pasit. Nem hiányzik a sajnálkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!