Ha nyernétek a lottón elmondanátok a barátaitoknak?
Először azt gondoltam, hogy miért is ne.Aztán meg, lehet hogy rosszul érezném magam miatta, hogy nem adok nekik a nyereményből, vagy ha adnék belőle, akkor nem annyit, amennyit ők gondolnának egy ekkora összeg hallatán, mint pl. egy-két milliárd. Sajnos nem nyertem a lottón, csak kíváncsi vagyok az emberek nagy többsége hogyan cselekedne ebben a helyzetben.
Köszönöm a válaszokat!
Barátaim nincsenek, sőt ismerősöm se..
Ha nyernék a lottón első dolgom lenne venni 2 repülőjegyet magamnak és a páromnak, és minnél távolabb menni innen..
A többi már nem nagyon érdekelne hisz bárhonnan intézhetsz bármit ha van elég pénzed..
Csak a hozzám legközelebb állóknak mondanám el (párom,szüleim,legjobb barátnőm) és nem adnék pénzt,hanem olyan dolgot,amire szükségük van - pl. szüleimnek új kocsit, ház felújítás, párommal a házunk felújítása,lakáshitel kifizetése meg ilyesmit. Legjobb barátnőmet párjával együtt meghívnám egy jó kis nyaralásra közösen velünk. Szüleimet is befizetném valami szép útra.
A többit pedig befektetném és nem osztogatnám el összevissza.
Mindenféle haveroknak meg ilyen-olyan ismerősöknek nem mondanám el,nem hiányozna,h mindenki a nyakamra járjon, h jajj csak ennyit adjál meg annyit mert neked úgyis van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!