Elmondtok ilyet a barátaitoknak? Bővebben lent
pl.:Hogy éppen vnap az újját dugta fel a s...tekbe?
Párom mondta hogy a haverja és a haverja barátnője mesélte neki hogy amikor a csaj éppen fogat mosott a pasi,odamnet és feldúgta az újját a s..ébe.Mondtam neki hogy büszkék lehetnek magukra hogy ilyeneket elmondanak(amúgy nem ismerem őket).+még mondtam vamit a nőre erre besértődött,pedig mindíg ő mondja hogy milyen a csaj(csak az nem d..ja meg aki nem akarja).De néha a nő egy szent,ha mondok valamit rá.Ráadásul amúgy sem szeretem hogy ilyenekkel foglalkozik,hisz ha ilyennel foglalkozik akkor sosem lehet tudni mikor akaszkodnak rá a páromra(a nő barátnője is ilyen,hogy csalja mindenkivel a férjét).Most lehet én vagyok maradi,de szerintem csak rám tartozik hogy hogy, vagy éppen mit csinálok a párommal kettesben,nem?
Én szívesen beszélek szexualitásról társaságban, abszolút nem feszélyez a téma.
Egyébként téged nem is ez zavar, hanem féltékeny vagy a csajra. De akkor miért nem ezt mondod?
Én nem beszélek a szexuális életemről, tudják úgyis, hogy van, de nem részletezni való, magánügy.
21/L
én nem szoktam ilyenekről beszélni legalábbis a saját szexuális dolgaimról a barátnőim viszont elég sokat mesélnek, én meghallgatom és nem is zavar ez téma.
A párod valószínűleg azért mondta,mert szeretné ha kipróbálhatna veled is ilyet, és te gondolom jól lehordtad mindennek ezt a csajt ez miatt így rosszul eset neki, hogy ilyen vagy és veled még álmában sem csinálhat ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!