Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nyernétek a lottón elmondan...

Ha nyernétek a lottón elmondanátok a barátaitoknak?

Figyelt kérdés

Először azt gondoltam, hogy miért is ne.Aztán meg, lehet hogy rosszul érezném magam miatta, hogy nem adok nekik a nyereményből, vagy ha adnék belőle, akkor nem annyit, amennyit ők gondolnának egy ekkora összeg hallatán, mint pl. egy-két milliárd. Sajnos nem nyertem a lottón, csak kíváncsi vagyok az emberek nagy többsége hogyan cselekedne ebben a helyzetben.

Köszönöm a válaszokat!

2010. máj. 9. 18:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintetek nem jönnének rá??? Honnan van új autód, házad? Miből mész a Bahamákra egy évben 3×! jah, mindezt úgy, hogy felmondtál... :D VICC!
2010. máj. 9. 18:44
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem aki nem rázza a rongyot, annál nem tűnik fel. Másrészről az utolsó gondolatuk lenne az, hogy nyertél a lottón :)
2010. máj. 9. 18:46
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nehéz kérdés. Szerintem annyira örülnék neki, hogy nem bírnám magamban tartani. :D Viszont azért félnék is elmondani a sok érdek ember miatt. A családnak (anya, apa, tesó, nagyik) biztos elmondanám és megosztanám velük.
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem!

Erre az eshetőségre már gyártottam egy történetet,hogy mit mondok a jólét eredetét illetően. :))

15/22 A kérdező kommentje:

Utolsó: igaz:)

de lehet azt mondani, hogy örököltél, annak az összegét senki sem tudja, meg persze az örökölt összeg sosem pár milliárd, így nem kell attól félni, hogy olyan nagy összegnek tartják, ami már az "igazán nem fog hiányozni az a pár millió" kategóriába esik.

2010. máj. 9. 18:48
 16/22 A kérdező kommentje:
utolsó alatt 18:44-es válaszolót értettem:)
2010. máj. 9. 18:49
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

A barátaimnak igen, a mindenféle ismerőseimnek nem.

Első körben indítanék egy vállalkozást, abba fektetném a pénzt, nem adakoznék. Max csak pár milliót a szüleimnek, meg hogy ne kelljen már albérleteznem...

2010. máj. 9. 18:52
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt, hogy elmondanám.
2010. máj. 9. 22:00
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

igaz barátaim nincsenek,max pár kör sört fizetnék a haveroknak

saját és párom szüleinek,nagyszüleinek megvenném amit akarnak,többit meg magunkra

adakozás...nekem se ad senki,pedig rászorulnék néha...

2010. máj. 10. 07:06
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha nyernék,ami nem valószinű,mert nincsen olyan szerencsém,akkor sose mondanám el senkinek!

A tesóimnak adnék azért a nyereményből,de nem mondanám meg,honnan van a pénz!A többit magamra meg a gyerekeimre költeném,hiszen tökre szegények vagyunk!

2010. máj. 10. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!