Ha nyernétek a lottón elmondanátok a barátaitoknak?
Először azt gondoltam, hogy miért is ne.Aztán meg, lehet hogy rosszul érezném magam miatta, hogy nem adok nekik a nyereményből, vagy ha adnék belőle, akkor nem annyit, amennyit ők gondolnának egy ekkora összeg hallatán, mint pl. egy-két milliárd. Sajnos nem nyertem a lottón, csak kíváncsi vagyok az emberek nagy többsége hogyan cselekedne ebben a helyzetben.
Köszönöm a válaszokat!
Nem!
Erre az eshetőségre már gyártottam egy történetet,hogy mit mondok a jólét eredetét illetően. :))
Utolsó: igaz:)
de lehet azt mondani, hogy örököltél, annak az összegét senki sem tudja, meg persze az örökölt összeg sosem pár milliárd, így nem kell attól félni, hogy olyan nagy összegnek tartják, ami már az "igazán nem fog hiányozni az a pár millió" kategóriába esik.
A barátaimnak igen, a mindenféle ismerőseimnek nem.
Első körben indítanék egy vállalkozást, abba fektetném a pénzt, nem adakoznék. Max csak pár milliót a szüleimnek, meg hogy ne kelljen már albérleteznem...
igaz barátaim nincsenek,max pár kör sört fizetnék a haveroknak
saját és párom szüleinek,nagyszüleinek megvenném amit akarnak,többit meg magunkra
adakozás...nekem se ad senki,pedig rászorulnék néha...
Szia!
Ha nyernék,ami nem valószinű,mert nincsen olyan szerencsém,akkor sose mondanám el senkinek!
A tesóimnak adnék azért a nyereményből,de nem mondanám meg,honnan van a pénz!A többit magamra meg a gyerekeimre költeném,hiszen tökre szegények vagyunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!