Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ti hogyan fogadnátok ha...

Ti hogyan fogadnátok ha kiderülne, hogy a testvéretek leszbikus?

Figyelt kérdés

2014. jan. 22. 02:25
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
83%
Semmit nem változtatna. Na és ha leszbikus? Vagy hetero? Vagy bármilyen más szexualitású? Attól még a testvérem, szeretem őt, és szeretném, ha megtalálná azt, akivel boldog lesz. Amíg jó hozzá és szeretik egymást, az sem érdekel, ha félig földönkívüli.
2014. jan. 22. 08:53
 12/33 anonim válasza:
5%
Felvenném ahogy a barátnőjével csinálja és utána arra izgatnám a jancsit.
2014. jan. 22. 09:03
 13/33 anonim ***** válasza:
78%

Az én ikertesóm nem leszbikus, hanem homoszexuális. És akkor mi van? Akkor is a tesóm, köztünk semmi sem változott, ha csak az nem, hogy örülök annak, hogy boldognak látom.

28/l

2014. jan. 22. 09:08
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. A szexuális élete eddig se tartozott rám, most sincs hozzá közöm. Eddig se az befolyásolta az iránta érzett szeretetemet, hogy imádja-e a kukit :D
2014. jan. 22. 09:09
 15/33 anonim ***** válasza:
92%

Tudomásuk venném, ennyi..

Amúgy öcsém van, se ebben az esetben is ugyanilyen reakcióra számíthatna..( számíthatott volna) aztán még bármi kiderülhet...annak ellenére, hogy szerintem hetero...

2014. jan. 22. 09:25
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Örülnek, hogy van egy testvérem. Mert hogy nincsen.
2014. jan. 22. 10:47
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
a testvérem. szeretem. ha leszbikus, akkor is, ha biszex akkor is. nem változna semmi. de el tudom képzelni, hogy valaki ezen kiakadjon.
2014. jan. 22. 10:49
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

ezek után a válaszok után lehet hogy összeszedem magam és elmondom a tesómnak, hogy leszbikus vagyok...

köszi kérdező, hogy helyettem is feltetted ezt a kérdést :D

2014. jan. 22. 12:12
 19/33 anonim ***** válasza:
16%

Nem változtatna a kapcsolaton semmit, hiszen a testvérem!

Úgy tűnik a pontozások alapján, itt mindenki meg van arról győződve, hogy minden homoszexuális, leszbikus, ugyanolyan, mint a heteroszexuális. Nem ugyanolyan! Egészen más! Lehet jó ember, rossz ember, csak a génjeivel van baj! Ha a látóidegekkel van baj, akkor fogyatékos, ugye? Ha az öröklődéssel vannak problémák, akkor olyan, mint én? Nem olyan! Még csak javítani sem lehet rajta, mint a nagyothalláson!

Le lehet pontozni, a sok homokos le is fog, de akkor sem lesz olyan, mint én! Van két gyerekem, meg négy unokám! Sohasem leszel olyan mint én!

2014. jan. 22. 12:23
 20/33 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó: szerintem te nem vagy vele tisztában, hogy mit jelent a leszbikus szó. Attól még hogy valaki leszbikus ugyanúgy nemzésképes, mint az aki nem az. Ha akarja, neki is lehet két gyereke, meg négy unokája!
2014. jan. 22. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!