Ti mit tennétek, ha az idősebb testvéretek így szervezkedne? És mindig ti lennétek ostobának beállítva, csak mert ő idősebb?
Fehér Virág, nem értelek.
Ha 2,3 M van a számládon, miért maradsz egyáltalán egy ilyen ember közvetlen közelében, hogy bánthasson?
Vegyél egy busz- vagy vonatjegyet és menj a fővárosba MOST és probléma megoldva.
Akkor is ezt tenném, ha kicsit későbbre terveztem volna valamiért a költözést. A nyugalom bármit megér, még akkor is ha pár hónapig nem találsz állást.
Kérdező: teljesen együttérzek veled és pont nekem is van egy bátyám, aki anyám háta mögött áll és befolyásolja. Egyelőre a rokonokkal való kapcsolat tartás a téma, de ugyanígy szervezkedik ellenem és be akar dugni egy kis lyukba, hogy majd ott lakjak. Anyunkat is ő piszkálja fel ellenem folyamatosan immár 15 éve.
"Ha bármit mondani merek, tettlegességig fajul a dolog."-ez nálunk is pontosan ugyanígy van. Biztos vagyok benne, hogy a gyerekkori sérelmeik miatt viselkednek így a nagy tesók, amelyeket anno a szülők rosszul kezeltek: kis tesót ráakasztották a nagyra, hogy azt ellenőrizze vagy a nagy vigyázzon a kicsire, közben mindig felelőssége vonták, stb. Minden felnőttkori testvér problémának ez a gyökere.
Éppen azon gondolkodok én is, hogyan tudjam leállítani, vagy legalábbis egyezkedni.
mondd neki, hogy persze, persze de te akarsz házat nézni, ne engedd hogy beleszóljon, aztán ne csinálj semmit
a pénzedet meg kösd le pár évre, mire lejár már nem fog vele foglalkozni senki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!