Ti gondoskodnátok az idősebb testvéretekről, ha cserében minden házimunkát megcsinál, főz nektek és bevásárol, amíg te dolgozol?
Figyelt kérdés
2013. aug. 5. 10:42
1/7 anonim válasza:
Én igen,de csak,ha békén hagyja a magánéletem is,mert azt nem szeretem,ha a dolgaimba beleszólnak.
2/7 Kései Sirató válasza:
Igen., én szívesen. Bárcsak lenne 1 nővérem..
3/7 anonim válasza:
Természetesen, ha megvan ra a lehetőségem.
4/7 anonim válasza:
Ha szüksége van rá, akkor úgy is, ha nem tesz érte cserébe semmit.
Más kérdés, hogy persze pl. maga után pakoljon el, plusz munkát még ne csináljon nekem, de "fizetségként" nem várnék semmit.
5/7 anonim válasza:
ez nagyon sok mindentől függ. benne voltam ebben a cipőben. 5 évig gondoskodtam báttyámról. dolgozni nem akart elmenni. aztán már otthon se csinált meg semmit mert ő úgy érezte hogy ez természetes dolog hogy én gondoskodom róla. utána jött hogy beleszólt a magánéletembe. na itt ezt már nem tűrtem. ekkor költöztem külön a párommal amit mai napig nem bánok.
6/7 anonim válasza:
Nem.
Ha főzni tud, ha bevásárolni tud, ha takarítani képes, akkor nem kell róla gondoskodni. Ha munkaképes, akkor megvan a két keze-lába ahhoz, hogy menjen és keressen munkát és tartsa el magát abból. Ha otthon nem lehet, mert nincs munka, akkor addig menjen, és oda, ahol kap munkát. Az egész EU-ban keresheti. Nem ő lesz az első, aki ezt teszi.
7/7 anonim válasza:
Én nem biztos. Mármint úgy nem, hogy együtt élek vele. mnert önző vagy sem, szeretném élni a saját életemet a párommal. Persze átmennék hozzá heti 3-4 alkalommal beszélgetni, segíteni neki, de úgy, hogy velünk együtt éljen... ennek nem szeretném a páromat kitenni, nem hinném, hogy "plusz egy kerék" jót tenni bármilyen kapcsolatnak (persze vannak kivételek biztosan, de nem tartom jó ötletnek akkor sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!